Logo Institut del Teatre

Segona sessió de Comunitat d'Aprenentage d’IT Acció Social i Comunitària

Comparteix

24.11.2023

2a comunitat aprenentatge Acció Social IT

El proper dilluns, 27 de novembre, tindrà lloc la segona sessió de la Comunitat d’Aprenentatge, un espai impulsat des d’IT Acció Social i Comunitària que pretén ser un punt de trobada periòdic de reflexió i aprenentatges compartits per a la comunitat de docents i alumnes de l’Institut del Teatre, on poder parlar sobre la mediació artística, les pràctiques comunitàries i/o col·laboratives, la democràcia cultural i les experiències transformadores a través de les arts en viu a diferents contextos.

L'objectiu de la Comunitat d’Aprenentage és poder difondre i donar a conèixer les arts escèniques comunitàries i/o col·laboratives en el context de l'IT, així com també generar aliances, sinèrgies i col·laboracions amb diferents agents del sector de les arts escèniques col·laboratives i/o comunitàries en els diferents contextos que interpel·len l'IT (barri-districte-ciutat-país-internacional).

La segona sessió, que es durà a terme a l’espai Scanner, porta el títol de «Pràctiques del Real a l’escena contemporània. Quan l’impacte és artístic i, aparentment, la finalitat preferent no és social» i posa el focus en l'anàlisi de les anomenades pràctiques del real o poètiques del real. Aquesta sessió s'organitza en col·laboració amb l'Àrea de Recerca i Innovació de l'Institut del Teatre i amb el projecte «Poéticas de lo real en el teatro del siglo XXI» / RealTeaXXI. Proyectos de investigación Talento Joven 2021, de l'UNED.

L’activitat és gratuïta però amb inscripció prèvia a través de formulari. Trobareu el programa detallat de la sessió, amb els ponents participants, en aquest enllaç.

La primera sessió de la Comunitat d’Aprenentatge va tenir lloc el 4 d’octubre dins el Festival d'Arts Comunitàries de Catalunya (FAACCC). Properament es publicarà un vídeo resum d’aquesta jornada.

Podeu ampliar la informació sobre la Comunitat d’Aprenentatge en aquest enllaç web.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x