Logo Institut del Teatre

L’alumnat de 3r de l’ESAD i de 1r de l’ESTAE presenten els seus espectacles

Comparteix

31.5.2023

Espectacles de 3r de l'ESAD i 1r ESTAE

De l’1 a l’11 de juny l’alumnat de tercer d’interpretació i d’escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) ofereixen cinc espectacles oberts al públic que culminen el treball realitzat dins de l’assignatura Projecte 3. Dos dels muntatges es duran a terme a Terrassa i compten també amb la col·laboració de l’alumnat de 1r curs de  l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

Els projectes escènics es reparteixen al llarg de dues setmanes. Així, la primera setmana, de l’1 al 4 de juny, es podrà veure a la seu de l’Institut del Teatre a Terrassa dos muntatges amb la participació també de l’alumnat de primer curs de  l’ESTAE, que s’encarrega del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

En concret, es podrà veure la creació col·lectiva “El lloc”, dirigida per Xavier Bobès, a la Sala Maria Plans de Terrassa amb l’alumnat d’interpretació de l’itinerari de teatre visual mentre que el Teatre Alegria acollirà “El món dels simples”, dirigit per Andrés Corchero, amb l’alumnat de l’itinerari de teatre físic. Tots dos muntatges compten amb alumnat d’escenografia de 3r curs.

La mateixa setmana però a la seu de l’Institut del Teatre a Barcelona, concretament a la sala Plató, es representarà “Six” dirigit per Marc Rosich amb l’alumnat de l’itinerari de teatre musical i d’escenografia.

La segona setmana, del 8 a l’11 de juny, es podran veure també a Barcelona dos muntatges amb l’alumnat de tercer curs de l’itinerari de text i d’escenografia, amb els espectacles “La gran marxa”, dirigit per Victoria Szpunberg a l’aula S4.4 i al Teatre Estudi  “Troianes”, dirigit per Antonio Simón Rodríguez.

Tots els espectacles son gratuïts i oberts al públic però cal recollir l’entrada a taquilla des de dues hores abans de l’espectacle. Trobareu el detall dels espectacles a l’apartat de la web Cartellera IT.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x