Logo Institut del Teatre

Quatre alumnes del CPD participen en l’Assemblea Internacional de la National Ballet School del Canadà 2023

Comparteix

25.4.2023

Els quatre estudiants del CPD que participaran a l'Assemblea Internacional de la National Ballet School de Canadà

Quatre alumnes del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre seran a Toronto, al Canadà, del 30 d’abril al 6 de maig per participar a l’Assemblea Internacional de la National Ballet School del Canadà.

Aquest esdeveniment es duu a terme cada quatre anys i ja son diverses les edicions en les que el CPD hi ha participat. Enguany hi participen els estudiants de 5è curs de dansa clàssica Adam Albaladejo i Pol Ortíz, Laura Ibáñez de dansa contemporània i Sofía Lasheras de dansa espanyola. 

L’alumnat viatjarà acompanyat de la directora del CPD, Mariana Giustina, i el professor del CPD Keith Morino, un dels impulsors i organitzadors d'aquest gran esdeveniment internacional sota la direcció de Mavis Staines, directora del Canada's Nacional Ballet School.

La trobada aplega 35 escoles de dansa de 12 països com ara Alemanya, Anglaterra, Austràlia, Canadà, Cuba, Dinamarca, Estats Units, França, Nova Zelanda i Països Baixos. És una gran oportunitat per l’alumnat i els docents participants per estrènyer lligams i perfeccionar la formació en dansa.

Aquest any el format ha canviat respecte a les edicions anteriors, on cada escola convidada portava peces coreogràfiques i repertoris, i la reflexió i muntatge s'articula al voltant del racisme, des de les perspectiva de la interpretació, coreografia i mirada del repertori. L’esdeveniment inclou conferències, debats, assajos, actuacions, tallers amb coreògrafs i docents de renom, així com altres activitats pedagògiques.

La del 2023 serà la quarta edició de l’Assemblea Internacional de la National Ballet School del Canadà, l’escola de dansa més important del Canadà, amb una trajectòria de més de 60 anys. 

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x