Logo Institut del Teatre

El Conservatori Professional de Dansa participa en la 3a edició de CompARTir, jornada d’intercanvi artístic entre instituts

Comparteix

14.4.2023

Imatge de la jornada CompARTir del 2019

L’alumnat de 1r de batxillerat del Conservatori Professional de Dansa (CPD) participarà aquest divendres 14 d’abril en la tercera edició de CompARTir, jornada que aplegarà alumnes de diversos instituts de Barcelona que cursen les diferents disciplines artístiques del batxillerat: el plàstic, l'escènic, la música i la dansa. Es tracta d'una trobada artística per compartir coneixements a partir de l'experimentació i la sensibilització al voltant de la música, les arts plàstiques, la dansa i el teatre. 

La jornada, que es durà a terme a les instal·lacions de l’institut Oriol Martorell, comptarà amb la participació d’una seixantena alumnes de 1r de batxillerat del mateix institut Oriol Martorell, del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre i de l’escola Deià. Es crearan grups de treball amb estudiants dels diferents batxillerats que al llarg del matí hauran de crear un projecte interdisciplinari que es presentarà a la tarda davant la resta de participants. 

Tres edicions 

El curs 2018-2019 es va dur a terme la primera jornada del CompARTir, a iniciativa de l'alumnat de 2n de batxillerat del CPD, en detectar a través de l'assignatura d'Emprenedoria, la necessitat de conèixer les diferents disciplines artístiques per tal de tenir una visió més global dels estudis artístics i, alhora, experimentar amb facetes artístiques noves que poguessin inspirar i enriquir les seves creacions.

Davant els bons resultats de la iniciativa, on també hi van participar estudiants de l'Escola Massana, l'institut Oriol Martorell i el CPD, es va organitzar una nova edició el curs següent que, malauradament no es va poder realitzar a causa de la pandèmia, però que es va celebrar el curs passat a l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x