Logo Institut del Teatre

Portes obertes dels estudis d’Interpretació, Escenografia i Direcció i dramatúrgia

Comparteix

14.4.2023

Imatge de l'espectacle "Natura Morta" dirigit per Joan Cusó amb alumnat de 4t el curs 2020-21. Foto de Jordi Vidal

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) organitza els mesos de març i abril diverses jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer els estudis que ofereix i resoldre dubtes sobre les proves d’accés. També serà present al Saló de l’Ensenyament al mes de març i oferirà unes xerrades gratuïtes sobre les especialitats d’Escenografia i Direcció i dramatúrgia a l’abril i al maig.

Les portes obertes, que es duran a terme per especialitats, seran presencials i virtuals. Es faran dues sessions presencials, una al matí i l’altra a la tarda, i una de virtual a la tarda. 

Les primeres portes obertes seran de les especialitats d'Escenografia i Direcció i Dramatúrgia, i es faran conjuntament el dimecres 29 de març, a les 18 h; el dijous 30 de març, a les 10h i el divendres 31 de març (de forma virtual), a les 18 h.  

Pel que fa a l’especialitat d’Interpretació, les portes obertes seran el mes d’abril i es duran a terme de forma presencial el dijous 13 d’abril, a les 10 h, i el dijous 20 d’abril, a les 18 h. La sessió virtual serà el dimecres 19 d’abril, a les 18 h.

Les persones interessades a assistir a lesportes obertes s'han d'inscriure a través d'aquest formulari.

Trobareu tota la informació a l'apartat web portes obertes ESAD.

Xerrades amb professionals i docents per conèixer els estudis d’Escenografia i Direcció i dramatúrgia

L’ESAD també ofereix la possibilitat de conèixer més detalladament les especialitats d’Escenografia i Direcció i dramatúrgia. En aquest sentit, organitza la jornada "Creació i disseny escènic" que inclou tres sessions gratuïtes amb professionals de l'escena i docents de l'ESAD per donar a conèixer diferents processos creatius d’espectacles que estan en cartellera aquesta temporada. 

Les xerrades es duran a terme els dimecres 19 i 26 d’abril i 3 de maig, a les 18 h. A cada sessió hi participa un escenògraf i un director d’escena o dramaturg. Així, a la primera sessió, titulada “D’un clàssic català cap a un musical de creació” es parlarà amb l’escenògraf i professor Albert Pascual i amb Marc Rosich, dramaturg i professor també de l’ESAD.

La segona sessió, sota el títol “Crear una companyia”, comptarà amb l’escenògrafa i professora Maria Albadalejo i l’actriu Laura Aubert, de la companyia Els Pirates. Per últim, la sessió “Altres escenes” comptarà amb l’escenògrafa Xesca Salvà i el dramaturg Pau Masaló, ambdós professors de l’ESAD.

Podeu descarregar-vos el programa de les sessions en aquest document en pdf. Les persones interessades a assistir a les xerrades s'han d'inscriure en aquest formulari

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) atorga el títol superior en Art dramàtic, corresponent al primer cicle o grau de l’espai europeu d’educació superior en tres especialitats: Interpretació, Direcció Escènica i Dramatúrgia i Escenografia.

Per accedir als estudis cal superar la prova d'accés per a l’especialitat a la qual s’opti i acreditar la titulació de batxillerat. Per resoldre dubtes i ampliar informació de com accedir als estudis es poden consultar els apartats futurs estudiants i preguntes freqüents.

L’ESAD també serà present al Saló de l’Ensenyament, del 15 al 19 de març, a la Fira de Barcelona, per atendre dubtes i explicar els estudis. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x