Logo Institut del Teatre

Oferta formativa sense efectes acadèmics de l’ESAD, CSD i CPD

Comparteix

10.1.2023

Imatge de Jordi Vidal de l'espectacle "No sé" dirigit per Andrés Corchero amb alumnat de 3 interpretació curs 21-22

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), el Conservatori Superior de Dansa (CSD) i el Conservatori Professional de Dansa (CPD) ofereixen per aquest curs 2022-23 la possibilitat de cursar assignatures a persones que no estiguin realitzant els estudis superiors d’art dramàtic o professionals de dansa.

Es tracta de l’anomenada formació sense efectes acadèmics, és a dir, cursos que pel fet d’impartir-los no es dóna cap titulació però son una oportunitat per conèixer els estudis de l’escola i els seus docents així com millorar la formació en certs aspectes.

En el cas de l’ESAD, s’oferten principalment assignatures de l’especialitat d’escenografia on queden places però també es poden trobar assignatures de l’especialitat de Direcció i Dramatúrgia i d’Interpretació. Les persones interessades han de contactar amb el cap de l’especialitat, omplir un formulari i pagar la corresponent matrícula.

El CSD, per la seva banda, ofereix diverses matèries en l'especialitat de Pedagogia de la dansa, així com assignatures d'improvisació en l'especialitat de Coreografia i Interpretació.

Pel que fa al CPD, aquest segon semestre s’ofereixen diverses assignatures de les especialitats de dansa clàssica i dansa espanyola. El procediment és el mateix, cal posar-se en contacte amb la responsable del departament, omplir el formulari i pagar la matrícula.

Trobareu tota la informació en l’apartat web de formació sense efectes acadèmics.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x