Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre batega amb La Marató de TV3

Comparteix

16.12.2022

Imatge de la campanya de La Marató 2022 de TV3

L’Institut del Teatre, a través del Conservatori Professional de Dansa (CPD), el Conservatori Superior de Dansa (CSD), l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i la Jove Companyia IT Dansa, dona suport a la 31a edició de La Marató de TV3 del diumenge 18 de desembre que està dedicada a les malalties cardiovasculars.

En tant que el moviment i l’activitat física són molt recomanables de cara a mantenir una bona salut cardiovascular, l’alumnat i el professorat de l’Institut del Teatre han treballat a l’aula diferents peces i coreografies per traslladar a la ciutadania el missatge de la importància de cuidar-se i d’evitar el sedentarisme.

Les diferents creacions s’han recollit en aquest vídeo creat sobre una peça musical concebuda expressament per a l’ocasió per la professora del Departament de Música de l’Institut del Teatre, Neus Fernández, i que s'ha gravat amb el suport del músic, compositor i director artístic de Perkimba, Thierry Hochstatter. La peça musical, que està interpretada per alumnat del CSD de l’assignatura de pràctica rítmica i llenguatges sonors, reprodueix els batecs del cor a diferents velocitats i és el fil conductor de la gravació, en la qual apareixen ballant estudiants de l’especialitat de dansa contemporània del CPD, del CSD, d’IT Dansa, i també alumnes de l’especialitat d’Interpretació de l’ESAD. 

El muntatge final del vídeo l'ha realitzat l'alumne del CPD Eloi Rodés, que l'any passat va ser guardonat pel seu treball de recerca en el marc dels XIX Premis eduCAC convocats pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, pel curtmetratge «L’intrús destructor».

L’Institut del Teatre ja ha col·laborat en edicions anteriors de La Marató. Així, estudiants del CPD i IT Dansa van participar en l’espectacle de La Fura dels Baus “Esfera humana” que es va poder veure en el marc de La Marató de 2019 dedicada a les malalties minoritàries.


Continguts relacionats

  • L'Institut del Teatre batega amb La Marató de TV3 2022

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x