Logo Institut del Teatre

Setmana LGTBIQ+ a les biblioteques del Museu de les Arts Escèniques

Comparteix

20.6.2022

Setmana LGTBI al MAE

Amb motiu de la commemoració el 28 de juny del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, el Centre de Documentació-Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre (MAE) organitza del 20 al 28 de juny la setmana LGTBIQ+ amb l’objectiu de donar visibilitat i fomentar la tolerància i la igualtat de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i d’altres orientacions sexuals o identitats de gènere.

En aquest sentit, al llarg de la setmana, les biblioteques del MAE de Barcelona i Terrassa exposaran a les seves seus una selecció de textos teatrals que es troben entre les més de 70 obres de temàtica LGTBIQ+ incloses en la base de dades de Dramatúrgia Catalana Contemporània.

Enguany la mostra de llibres que s'exposarà a la biblioteca de la seu de Barcelona es dedica a la visibilització lèsbica. En aquest sentit, s'han triat 19 documents bibliogràfics de fons del MAE, amb títols de Marta Buchaca, Narcís Comadira, Daniela Feixas o Toni Cabré, entre d'altres, fent-ho coincidir amb la campanya dels organitzadors de la Pride Barcelona, usant també a les xarxes el hashtag #Bollomami.

A més, des de les xarxes socials del MAE es destacarà cada dia de la setmana una obra concreta amb imatges dels fons d’arxiu del museu.

Podeu trobar molta més bibliografia sobre la temàtica LGTBIQ+ en relació a les arts escèniques i la dramatúrgia al catàleg bibliogràfic i audiovisual en línia Biblioescènic .


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x