Logo Institut del Teatre

Èxit del Fòrum d'Arts Escèniques Aplicades a l'Institut del Teatre

Comparteix

23.11.2015

Fòrum AEA. Angie Rosales i Montse Roig. Foto. Xavi Piera

La segona edició del Fòrum d'Arts Escèniques Aplicades organitzat per l'Institut del Teatre a través de l'Observatori de les Arts Escèniques Aplicades s'ha tancat amb un gran èxit de participació en les dues jornades de celebració el 20 i 21 de novembre.

Amb 330 inscrits, els fòrum ha reunit una trentena d’especialistes provinents dels camps de les arts escèniques, la salut i la comunitat amb l'objectiu de donar a conèixer i debatre sobre les arts escèniques sota paràmetres ètics i socials.

El fòrum ha reunit, mitjançant ponències, diàlegs i presentacions d'experiències, a artistes i professionals de diferents sectors relacionats amb les arts escèniques i la salut o la comunitat.

Per l'Institut del Teatre han passat, entre d'altres, els directors teatrals Juan Carlos Corazza, Didier Ruiz i Glòria Rognoni, els coreògrafs i ballarins Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Jordi Cortés i Álvaro de la Peña,investigadors com l'antropòleg Manuel Delgado, la presidenta de la Fundació Congrés Català de la Salut, Àngels Vives, l'art-terapeuta Miquel Izuel, la musicoterapeuta Catherine Clancy, el pedagog Tomàs Motos, el psiquiatre Raül Vaimberg i la fundadora de Pallapupas, Angie Rosales.

Les ponències s'han complementat amb les actuacions en viu de les companyies IT Dansa i Liant La Troca amb el Laboratori de Dansa integrada;  la companyia del Forn de teatre Pa'tothom i l'alumnat de l'ESAD amb Per què a mi? sobre l'assetjament escolar; i la posada en escena de 2015 Com a possibilitat, l'espectacle protagonitzat per joves adolescents d'instituts de Barcelona que Didier Ruiz va presentar en el passat Festival Grec.


Continguts relacionats

  • Forum aea cesc gelabert foto xavi piera
  • Forum aea presentacio experiencies teatre foto xavi piera
  • Forum aea juan c corazza foto xavi piera
  • Forum aea janice parker foto xavi piera
  • Forum aea it dansa i liant la troka 5 foto xavi piera
  • Fòrum AEA. Teatre Pa tothom. Per què a mi 2. Foto Xavi Piera
  • Forum aea susoespai creacio pintura mural 5 foto xavi piera
  • Forum aea practica de musicoterapia pau gimeno 2 foto xavi piera
  • Fòrum AEA. 2015 com a possibilitat. Foto. Xavi Piera

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x