Logo Institut del Teatre

Darrers dies d'inscripcions a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle pel curs 2022-2023

Comparteix

20.6.2022

Imatge del taller de desfilada de moda de l'ESTAE el 2022

Fins al 24 de juny s'obren les les inscripcions per accedir als estudis de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) per al curs acadèmic 2022-2023 en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària i luminotècnia.

Els estudis tècnics de l’Institut del Teatre s’imparteixen des de l'ESTAE, amb seu a Terrassa, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya en les matèries tecnològiques, i també amb la de nombrosos professionals del sector com a docents especialistes. En acabar els estudis, de dos anys de durada, l'alumnat pot treballar com a professionals tècnics en teatre, dansa, concerts, òpera, publicitat, convencions d’empresa i en la realització d’actes públics en general.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per accedir a aquest estudis es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior o un Títol oficial superior a qualsevol dels anteriors. També poden inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Podeu consultar les bases del procés d’admissió i els documents necessaris per a inscriure’s, en aquest apartat.

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l'ESTAE i consultar els apartats web futurs estudiants i preguntes freqüents.

*Pendent d'aprovació per l'Òrgan competent.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x