Logo Institut del Teatre

Coneix el Conservatori Superior de Dansa amb unes classes obertes gratuïtes i preparatòries de les proves d’accés

Comparteix

7.3.2022

Azul-Carmin d'Edurne Salas, alumna CSD al Transversal 22. Foto de Jordi Vidal.

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre ofereix, un any més, la possibilitat de conèixer els seus estudis de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa a futurs estudiants amb unes sessions pràctiques gratuïtes que es duran a terme entre el dijous 31 de març i el 2 d’abril.

Donada la situació sanitària, les dues primeres sessions, dijous i divendres, es duran a terme en format virtual. La sessió de dissabte, però, sí serà presencial. Les persones interessades poden apuntar-se a un, dos o als tres dies a través d’un formulari en línia, abans del 27 de març.

Les sessions s’obriran, tant el dijous 31 de març com el dissabte 2 d’abril, amb la benvinguda per part de l’equip directiu de l’escola, que informarà sobre l'oferta d’estudis superiors de dansa. Hi haurà un torn de preguntes per resoldre els dubtes i es passarà un vídeo breu que permetrà conèixer les instal·lacions i veure com són les classes del CSD.

Seguidament, es duran a terme diverses classes impartides per professorat del centre des de les instal·lacions de l’Institut del Teatre, on es podrà fer un tast de les classes del conservatori tant des d’una vessant pràctica com teòrica. Així, hi haurà sessions tècniques de dansa de diversos estils, sessions d’improvisació, introducció a la teoria de la dansa o fonaments pràctics de la didàctica o del moviment, entre altres.

També hi haurà una xerrada amb un grup d’estudiants, que compartiran la seva experiència al CSD, així com una sessió enfocada a explicar les proves d’accés i a resoldre dubtes, a càrrec de la secretaria de l’escola. Podeu consultar els horaris, la temàtica de les sessions i el professorat en aquest document en pdf en català i en castellà.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s abans del 27 de març en aquest formulari.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x