Logo Institut del Teatre

El Fòrum d'Arts Escèniques Aplicades estrena portal web

Comparteix

6.11.2015

Fòrum Arts Escèniques Aplicades 2015

El II Fòrum d'Arts Escèniques Aplicades, organitzat per l'Institut del Teatre, estrena web a l'adreça http://forum.institutdelteatre.cat

El portal recull tota la informació de les dues jornades de celebració del fòrum els dies 20 i 21 de novembre a la seu de l'Institut del Teatre a Montjuïc.

Amb el lema La creació com a generadora de salut i vincle social aquest fòrum és un espai per a la reflexió i el diàleg amb artistes i professionals de diferents sectors que treballen per a la millora de la vida i del benestar a través de l’art.

Organitzat des de l'Observatori de les Arts Escèniques Aplicades l'objectiu de la trobada és donar a conèixer i debatre sobre diferents mostres de treball de les arts escèniques amb criteris ètics i socials.

Per això s'han programat ponències, diàlegs i presentacions d'experiències que reuneixen a creadors de llarg recorregut en les arts escèniques i la salut o la comunitat, com ara la coreògrafa escocesa Janice Parker, els directors escènics Juan Carlos Corazza, Didier Ruiz , Glòria Rognoni o la fundadora de Pallapupas, Angie Rosales. També coreògrafs i ballarins com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Jordi Cortés o Álvaro de la Peña explicaran les seves experiències des del món de la dansa.

El fòrum convida a investigadors com l'antropòleg Manuel Delgado que conversarà amb la presidenta de la Fundació Congrés Català de la Salut, Àngels Vives, i altres professionals com l'art-terapeuta Miquel Izuel, la músico-terapeuta Catherine Clancy, el pedagog Tomàs Motos o el psiquiatre Raül Vaimberg.

El programa inclou les actuacions del Laboratori de Dansa integrada per Jordi Cortés i Catherine Allard amb la companyia de l'Institut del Teatre IT Dansa; l'obra de teatre sobre assetjament escolar Per què a mi? dirigida per Jordi Forcadas, o la posada en escena de 2015 Com a possibilitat,  l'espectacle protagonitzat per joves adolescents d'instituts de Barcelona que Didier Ruiz va presentar el passat Festival Grec.

La inscripció al fòrum és gratuïta i el termini està obert fins al 16 de novembre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x