Logo Institut del Teatre

Alumnes de l’ESAD participen en el workshop internacional “Pensant amb coses” impulsat pel Teatre Lliure

Comparteix

18.10.2021

Workshop del Teatre Lliure "Pensant amb coses". Imatge del Teatre Lliure

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre participa en el workshop internacional “Pensant amb coses” (Thinking with things) que organitza el Teatre Lliure del 18 al 24 d’octubre, sota la direcció de la directora i dramaturga sèrbia Sodja Zupanc Lotker. Es tracta d’un taller en el qual participen estudiants de l’Institut del Teatre, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), l’Escola de Cuina Hofmann, l’Eina-Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, així com alumnes de The Danish National School of Performing Arts (escola d’arts escèniques de Dinamarca).

Per part de l’Institut del Teatre, participaran Palmira Sabaté, estudiant de 4t curs de l’especialitat d’Escenografia i Lucía Del Greco, estudiant de 4t de Direcció i Dramatúrgia.

El workshop se centrarà en explorar els objectes, més enllà de les seves característiques i usos habituals, fixant-se en la convivència que fem amb les coses (com ens influeixen, com ens guien, com les fem servir, com ens canvien, com ens orienten, etc.). S’investigaran noves maneres d’observar els estris per trobar-hi diferents relacions que permetin explorar tècniques de teatre pensant en el material i en el diàleg que hi estableix l’artista. També s’abordaran noves possibilitats de relacionar-se amb el món, posant l’accent en una mirada més ecològica, cooperativa, intuïtiva i holística cap als objectes i la manera com ens hi relacionem.

El taller consistirà en treballs pràctics i debats en grup, i conclourà amb una representació escènica que tindrà lloc el 24 d’octubre, a les 18.30 h, a l’espai lliure del Teatre Lliure de Montjuïc.

Aquest és el primer taller de la temporada 2021-22 que organitza el Teatre Lliure, que cada any impulsa tallers internacionals adreçats a alumnes procedents de diversos centres de formació de la ciutat, en col·laboració amb universitats d'Europa.


Continguts relacionats

  • La directora del workshop és Sodja Zupanc Lotker. Fotografia: Teatre Lliure

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x