Logo Institut del Teatre

Nova col·laboració entre l’ESAD i el CITM

Comparteix

16.9.2021

La directora de l'ESAD, Elisabet Castells, i el director del CITM, Carles Sora, junt amb les estudiants de l'ESAD i el CITM que participen en el nou projecte col·laboratiu

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) arrenca aquest curs 2021-2022 amb la posada en marxa d’una nova col·laboració amb el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM), centre docent especialitzat en formació sobre els àmbits d’animació i art digital, tecnologies multimèdia i videojocs i adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que permetrà el treball conjunt entre l’alumnat i el professorat d’ambdós espais.

L’objectiu de la col·laboració és que els estudiants de les diferents especialitats de l’ESAD (Interpretació, Escenografia i Direcció i dramatúrgia) i els estudiants dels graus que s’imparteixen al CITM (Disseny, Animació i Art Digital; Multimèdia i Disseny i desenvolupament de vídeojocs) puguin fer plegats els seus treballs finals de grau, de manera que el projectes s’enriqueixin mútuament a partir de la incorporació de nous llenguatges i recursos tecnològics. El seguiment i l’avaluació dels projectes també implicarà el treball col·laboratiu de les persones que tutoritzin els alumnes.  

La primera experiència fruït d’aquesta col·laboració ja està en marxa i aplega una alumna de Direcció i dramatúrgia de l’ESAD i dues dels graus Multimèdia i Art Digital del CTIM. A més, també hi participa una graduada d’Interpretació de l’ESAD.

Amb aquesta iniciativa, l’ESAD obre les portes a la creació de nous llaços amb universitats, centres docents o institucions d’altres àmbits com podria ser el científic o tecnològic per tal que l’alumnat pugui concebre i experimentar la creació escènica des d’altres perspectives.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x