Logo Institut del Teatre

El Conservatori Professional de Dansa organitza una jornada de pràctica flamenca amb l’alumnat de sisè curs

Comparteix

14.6.2021

Detall de la imatge del cartell de la jornada Pràctica flamenca del CPD

L’alumnat de sisè curs de l’especialitat de dansa espanyola del Conservatori Professional de Dansa (CPD) participarà el proper divendres 18 de juny en la primera jornada de pràctica flamenca que organitza el centre. L’activitat, que es durà a terme a la sala Scanner de l’Institut del Teatre, s’ha engegat amb l’objectiu que els ballarins i ballarines de l’últim curs de dansa espanyola tinguin l’oportunitat de defensar-se en el flamenc en el marc d’un espai que vol reproduir un tablao com el que els intèrprets es trobaran en el món professional.

Es faran dues funcions, a les 17 i a les 18.30 h, en les quals els alumnes interpretaran diferents pals de flamenc tant en solitari com en grup, acompanyats a la guitarra per Juan José Barreda i amb Sara Flores al cant.

En concret, el programa inclou els pals flamencs de Tientos/Tangos, Siguiriyas, Alegrías, Soleá por Bulerías i també un fi de festa final amb tots els intèrprets. Els balls que es podran veure són el resultat del material preparat pel professorat especialitzat en flamenc del CPD junt amb creacions dels mateixos alumnes.

La promoció d’alumnes de dansa espanyola que es graduen el curs 2020-21 és de nou ballarins i ballarines que són Sara Cabanal, Yoel Vargas, Eva Jiménez, Pol Martínez, Tania Navas, Gabriel Parra, Carla Pizarro, Elsa Ribas i Txell Rodríguez.

Donada la situació sanitària, l’espectacle només està obert a la comunitat de l’Institut del Teatre, amb aforament limitat, i reserva prèvia.


Continguts relacionats

  • Cartell de la pràctica de flamenca

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x