Logo Institut del Teatre

El Teatre Alegria acull una desfilada de moda organitzada per l’ESTAE

Comparteix

15.3.2021

Imatge d'un taller anterior d'esdeveniment o desfilada de moda

L’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre posa en marxa, un any més, el taller d’esdeveniment, on els alumnes de segon curs de les tres especialitats, maquinària escènica, luminotècnia i so, duen a terme la direcció tècnica i muntatge d’una desfilada de moda.

Aquesta activitat no seria possible sense la participació dels alumnes de 3r del Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda de l’Escola de Disseny i Arts Visuals LCI Barcelona. En aquest sentit, els alumnes presenten els treballs realitzats a l’assignatura de Creativitat.

Enguany, el taller d’esdeveniment també compta amb la complicitat dels alumnes del Màster de Fotografia de Moda de LCI Barcelona, que realitzaran fotografies de les models, i el grup musical Jazz Quartet Terrassa, que actuarà durant la desfilada.

I com cada any, també hi col·laboren l’Escola Vilamanyà de Terrassa realitzant el maquillatge i perruqueria de les models, i l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que també realitzarà fotografies de l’event.

Amb el taller de moda, els alumnes de l’ESTAE s’enfronten i coneixen, de la mà dels nostres professors especialistes (tots ells professionals en actiu del sector) i del treball amb alumnes i professors de les altres escoles participants, tots els processos d’aquest tipus d’espectacle en viu, incloses les tasques de planificació i organització.

La desfilada-concert de moda, es farà al Teatre Alegria de Terrassa el proper dijous 18 de març a les 18.30h. A causa de la situació de pandèmia, enguany l’activitat serà exclusiva per els alumnes de les escoles participants.

Podeu consultar els detalls de tots els alumnes i professors de l’ESTAE participants en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x