Logo Institut del Teatre

Portes obertes al març i classes de demostració a l’abril al Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

18.3.2021

Creadansa 2020. Imatge d'Alba Perea

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre organitza una jornada de portes obertes virtual per tal de donar a conèixer els seus estudis de Coreografia i Interpretació i de Pedagogia de la Dansa a futurs estudiants. Serà el dimecres 24 de març, a les 12 h del migdia.

Donada la situació sanitària i les restriccions de mobilitat, enguany les portes obertes són en línia. Durant la sessió, l’equip directiu de l’escola informarà sobre l'oferta d'estudis superiors de dansa. Hi haurà un torn de preguntes per resoldre els dubtes i es passarà un vídeo breu que permetrà conèixer les instal·lacions i veure com són les classes del CSD.

Per a participar a les portes obertes cal inscriure’s abans del 24 de març en aquest formulari.

Classes preparatòries a les proves d'accés a l’abril

Per tal que els futurs estudiants del CSD coneguin amb més profunditat els estudis del centre, es duran a terme unes classes preparatòries per a les proves d'accés a l'escola, de caràcter gratuït i en format virtual, impartides per professorat del centre des de les instal·lacions de l’Institut del Teatre.

Es tracta de quatre sessions intensives que es duran a terme als matins en les quals es podrà fer un tast de les classes del conservatori tant des d’una vessant pràctica com teòrica. Així, hi haurà sessions tècniques de dansa de diversos estils, sessions d’improvisació, introducció a la teoria de la dansa o fonaments pràctics de la didàctica o del moviment, entre altres. També hi haurà una xerrada amb un grup d’estudiants, que compartiran la seva experiència al CSD, així com una sessió enfocada a explicar els estudis i les proves d’accés, i a resoldre dubtes. 

Les classes es duran a terme del 13 al 16 d’abril, en horari de matí, i les persones interessades hauran d’inscriure’s abans del 8 d’abril en aquest formulari.

Podeu consultar el programa de les quatre sessions en aquest document en català i en castellà


Continguts relacionats

  • Transversal 2020. Imatge del Toni Gómez

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x