Logo Institut del Teatre

Arriba IF Barcelona en format virtual

Comparteix

10.12.2020

IF Barcelona 2020

Del 10 al 12 de desembre se celebra una nova edició de IF Barcelona, la Biennal de teatre visual i de figures amb el Simposi «Màscares, ombres i fils» i la jornada «Omplir el buit».

L’Institut del teatre col·labora regularment amb aquesta plataforma que té l’objectiu de fomentar i donar a conèixer el món del teatre visual i de figures en tots els seus vessants. Enguany, a causa de la situació sanitària amb el COVID-19, s’ha optat per fer una edició virtual de la Biennal.

El Simposi  «Màscares, ombres i fils», oferirà cada dia de 17 a 20h un programa de ponències, panells de comunicacions, taules rodones i presentacions de treballs artístics de diverses disciplines, sempre relacionat amb la manera en què aquests tres eixos prenen múltiples formes en escena. El simposi pretén donar una perspectiva àmplia i enriquidora del món del teatre de figures així com de les seves interseccions amb altres àmbits artístics. Així mateix, vol ser un punt de trobada i diàleg entre diferents agents actius en aquest camp. 

D’altra banda, i davant de la irrupció de la pandèmia i els efectes que està causant en l’àmbit escènic, el 12 de desembre tindrà lloc la jornada virtual, «Omplir el buit», com a punt de trobada dels agents del sector escènic, amb un focus especial al teatre de figures. Estan convocats, doncs, actors, directors, escenògrafs, programadors i també espectadors a debatre sobre l’estat i les oportunitats actuals del sector amb l’objectiu de posar sobre la taula recursos i idees que ajudin a trobar l’espai necessari en la quotidianitat individual i col·lectiva. 

IF Barcelona també durà a terme dos tallers de formació presencials  al Teatre Principal de Terrassa.Del 14 al 17 de desembre es farà el taller Sobre el què i el com. Dramatúrgies visuals pervertides, a càrrec de Dora Cantero, mentre que del 21 al 23 de desembre Federica Porello farà el taller Dansa d’objectes

Les inscripcions per participar al Simposi estan obertes. Per a més informació podeu consultar la pàgina web IF Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x