Logo Institut del Teatre

Dos textos de Martin Crimp, a la col•lecció Dramaticles

Comparteix

2.12.2020

Martin Crimp, nova publicació de Dramaticles

L’autor britànic Martin Crimp és el proper que passa a engreixar la llista d’autors teatrals contemporanis del segell Dramaticles, publicat per l’editorial Comanegra i l’Institut del Teatre. El nou volum, que surt a la venda el 2 de desembre, aplega els textos “Quan ens haguem torturat prou” i “La ciutat”, traduïts per Víctor Muñoz i Calafell, i amb pròleg del dramaturg Sadurní Vergés.

“Quan ens haguem torturat prou” és la darrera obra publicada per Martin Crimp l’any 2019. En ella, sis personatges representen un joc perillós de dominació sexual i resistència, inspirat en la novel·la epistolar Pamela, de Samuel Richardson.

D’altra banda, “La ciutat” és un text que Crim va publicar el 2008 i on mostra la relació d’un matrimoni aparentment feliç, la Clair i el Cristopher, que parlen sense dir-se el que de debò es voldrien dir, i que malgrat l’intercanvi de paraules, no s’escolten.

Crimp és un dels autors més representats arreu del món. La seva trajectòria es caracteritza per una constant recerca de llenguatges sempre amb una clara voluntat de denúncia. En les seves obres no hi ha res previsible, i en general presenten una visió fosca de les relacions humanes i dels valors de la societat occidental contemporània.

Subscripció a Dramaticles

Per tal de gaudir dels textos teatrals en català de la col·lecció, l’Editorial Comanegra i l’Institut del Teatre ofereixen la possibilitat de subscriure’s a la col·lecció Dramaticles.

Els lectors que se subscriguin rebran les novetats abans que la resta de públic i comptaran amb un 10% de descompte en els 5 o 6 títols que es publiquen anualment —llevat de les antologies—, sense quotes ni despeses d’enviament.

D’altra banda, cada subscriptor tindrà com a regal de benvinguda una antologia de la col·lecció i una tote-bag i podrà gaudir de promocions exclusives, com ara ofertes per a altres llibres del catàleg de Comanegra, sortejos i promocions per a entrades de teatre.

Per donar-se d’alta com a subscriptor, cal emplenar aquest formulari.

Consulteu el detall de les condicions de la subscripció a la pàgina web de l’Editorial Comanegra.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x