Logo Institut del Teatre

Rodríguez Sánchez, Susana

Comparteix

Departament: CPD Dansa Contemporània

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 2008

Formació acadèmica:

La seva formació va començar l'any 1988 a l'escola Municipal de Música i Dansa de Lebrija (Sevilla), on paral·lelament va participar activament en els tallers de formació teatral del T.E.L (Teatre Estudi Lebrijano) i al Conservatori Professional d'Art Dramàtic i Dansa de Sevilla on va fer la carrera de dansa clàssica. En acabar va ser becada per la Diputació de Sevilla per iniciar els estudis en dansa contemporània al C.A.D (Centre Andalús de Dansa) i més tard, l'any 98, per continuar-los a Barcelona en centres d'àmbit privat com l'escola Eulàlia Blasi i Nova York, en el Jose Limon Dance Foundation.

Els seus coneixements van a càrrec de professors com; Victoria Ampliato, Jose Manuel Biondi, José Granero, Genesia Kinderland, Caremia Moreno, José Manuel Moreno, Ramon Oller, Cristina Urbano, Pilar Perez Calvete, Natalia Viñas, Roberto G. Alonso, Bebeto Cidra, Lipi Hernandez, Damian Muñoz, Lawrence de Maeyer, Risa Steimberg, Joe Alegado, Iñaqui Azpillaga, Pepe Hevia, Therese Lorenzo, Anne Mittelholser i Mathilde van de Meerendonk entre d'altres.

Experiència professional:

L'any 2001 va iniciar la carrera com a intèrpret a la companyia Roberto G. Alonso, director amb qui va treballar més de vuit anys, durant els quals va participar en altres projectes personals; com la fundació d'una associació per al foment de les arts escèniques a Cornellà de Llobregat "Cordansa", iniciant la variant coreogràfica amb "Se Alquila Cia.de dansa" i en altres espectacles, companyes i directors com ara Ramon Oller, Àngels Aimar, Carmen Bustamante, Joan Albert Amargós, Toni Rumbau, Luca Valentino i Natàlia Vinyes (amb qui va obtenir, per la seva participació com a ballarina i la seva col·laboració com a coreògrafa els premis al millor espectacle a Fica't al Sat 2007 per "Pell de taronja", 2011 amb "Finestra endins" i 2019 per "Arjé").

Com a professora de dansa contemporània i clàssica ha treballat en centres com l'Estudi Anna Maleras, Escola Eulàlia Blasi, El Magatzem Escola de Dansa, Escola de dansa Eva Gris, Centre d'estudis i creació i arts escèniques Dell'Arte, a la Cia. Roberto G.Alonso i Cía.Tapeplas entre d'altres.    


Dades de contacte

email

rodriguezss@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

  • Rodriguez,Susana.jpg

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x