Logo Institut del Teatre

Vadell Cubells, Francesca

Comparteix

Departament: Veu

Any inici docència a l’Institut del Teatre: 2013

Formació acadèmica:

  • Títol Superior d’Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.
  • Va ampliar els seus estudis a Londres, Itàlia i Nova York. Cursos amb Andrés Lima, Jorge Sánchez, Sergi Belbel o Andreu Martínez Costa, a la Sala Beckett, completen la seva formació.

 

Experiència professional:

  • Els darrers muntatges on ha participat són: "Herència abandonada" (Premi Crítica Serra d'Or 2019), escrita i dirigida per Lara Díez, representada a la Sala Beckett i al Teatre Tantarantana; "Rostoll Cremat", de Toni Gomila i direcció d’Oriol Broggi, produït pel Teatre Principal de Palma i el Festival Grec de Barcelona; "La jove esposa", d’Alessandro Baricco o "Joana E." obra guanyadora del Premi Bòtil 2020. 
  • Altres muntatges on ha treballat són: "IF-Fi" (Projecte Peripècies) de la Sala Beckett de Barcelona, dirigit per Sergi Belbel; "Brossat" (guanyador de la Càtedra Joan Brossa), representat a la Seca Espai Brossa; "7 i diumenge 7", dirigida per Rafel Duran i representada al Teatre Maldà; entre d’altres. 
  • És membre fundadora de la companyia Retret Teatre. Els darrers muntatges han estat: "Háblame de Lorca", "Miguel", "Sunset Park", direcció d’Ivan Padilla i "La Magdalena o l'any dels trenta", de Lara Díez, representades al Teatre Gaudí. Amb la Cia La Polar, actuà a "Cendres". "Cartografia de l’exili", de Joan Tomàs Martínez i direcció de Xavi Martínez i amb Corcada Teatre a "Negret de Guinea", sota la direcció de Xavi Martínez. 

Càrrec

Secretaria acadèmica de l'ESAD

Dades de contacte

email

vadellcf@institutdelteatre.cat

Continguts relacionats

  • Vadell, Francesca.jpg

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x