Logo Institut del Teatre

Simulacre de proves d'accés

Comparteix

El simulacre vol ajudar i orientar els alumnes i els seus mestres sobre el nivell dels ballarins, així com sobre l'especialitat que els interessa, però en cap cas tenen valor com a prova d’accés

Capçalera estudis de dansa clàssica

ATENCIÓ: A causa de la situació de pandèmia del COVID-19 l'edició del Dansa en Xarxa del curs 2021 s'ha anul·lat. Us oferim aquesta opció de simulacre de proves per les persones que es preparen les proves d'accés del curs 2021-22. 

El Conservatori Professional de Dansa organitza un simulacre de proves d'accés el 17 d’abril per les persones que es preparen per les proves d’accés per al curs 2021-22.

En aquesta edició, la participació està restringida:

  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 1r curs de cada especialitat (només podran fer un simulacre d’especialitat) 
  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 2n a 4t curs de cada especialitat (només podran fer un simulacre d’especialitat)


Degut a la situació sanitària, el nombre de participants a cada grup està limitat a 16 alumnes, per tant l’ordre d’inscripció serà prioritari.

!!! Aquests simulacres no tenen cap valor oficial !!! L’objectiu és oferir un assessorament a través de les indicacions i comentaris que faran els docents observadors del Conservatori Professional de
Dansa. Aquest assessorament es farà telefònicament a les persones de contacte que figurin al formulari durant les setmanes següents a la realització dels simulacres.

Inscripcions del 24 de març al 14 d’abril per formulari. 

Instruccions per a emplenar el formulari:

  • El formulari pot emplenar-lo l’escola o la família de l’alumne/a.
  • Les escoles o famílies que presentin a més d’un/a alumne/a, podran fer-ho en el mateix formulari.

 

Podeu fer la inscripció en aquest formulari

Els simulacres es duran a terme seguint la normativa de prevenció de Covid-19. És imprescindible seguir totes les instruccions que trobareu en clicar al formulari d’inscripció. L’entrada a l’edifici estarà restringida només als aspirants inscrits.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x