Logo Institut del Teatre

Simulacre de proves d'accés

Comparteix

El simulacre vol ajudar i orientar els alumnes i els seus mestres sobre el nivell dels ballarins, així com sobre l'especialitat que els interessa, però en cap cas tenen valor com a prova d’accés

Simulacre proves accés_capçalera

El Conservatori Professional de Dansa organitza un simulacre de proves d'accés per les persones que es preparen per les proves d’accés per al curs 2023-2024 el proper dissabte 4 de març de 2023 a partir de les 9 h. Les inscripcions s'obriran el 20 de gener a través de formulari. 

En aquesta edició, la participació està restringida:

  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 1r curs de cada especialitat: Dansa Clàssica, Dansa Contemporània o Dansa Espanyola (només podran fer un simulacre d’especialitat) 
  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 2n curs de cada especialitat: Dansa Clàssica, Dansa Contemporània o Dansa Espanyola (només podran fer un simulacre d’especialitat)
  • Aspirants que s’estan preparant per presentar-se a les proves d’accés de 3r curs de cada especialitat: Dansa Clàssica o Dansa Contemporània o Espanyola (només podran fer un simulacre d’especialitat) 


Les inscripcions seran per ordre d'inscripció. L'aforament és limitat. 

Només es podrà inscriure un alumne per sol.licitud i els alumnes que no participen aquest curs acadèmic a la Formació de Dansa en Xarxa hauran de pagar per poder participar l'import d'assegurança. 

Rebreu confirmació de plaça per realitzar l’activitat des del correu de Secretaria Acadèmica General, que també facilitarà el número de compte bancari per efectuar el pagament de l'assegurança.

!!! Aquests simulacres no tenen cap valor oficial !!! L’objectiu és oferir un assessorament a través de les indicacions i comentaris que faran els docents observadors del Conservatori Professional de
Dansa. 
El retorn es farà telefònicament a les persones de contacte que figurin al formulari (pestanya: nom i telèfon per fer el retorn) durant les setmanes següents a la realització dels simulacres.

Inscripcions: a partir del dia 20 de gener de 2023

Instruccions per a emplenar el formulari:

  • El formulari pot emplenar-lo l’escola o la família de l’alumne/a.
  • Cal emplenar un formulari per alumne que vulgui participar 

Podeu fer la inscripció en aquest formulari (inscripció tancada)

 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x