Logo Institut del Teatre

L'Anna Soler s'incorpora a IT Dansa el setembre de 2020. 

Quina edat tens? 19 anys.

On has nascut? Vaig néixer a Barcelona, però he viscut sempre a Canet de Mar.

En quina o quines escoles de dansa thas format?
Vaig començar ballant dansa clàssica als 6 anys a una escola d'Arenys de Mar (Synera) i al cap d'uns anys a una escola de Canet de Mar (Ensemble Centre de Dansa) on em vaig preparar per entrar al Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre (CPD), on m'he graduat en l'especialitat de dansa contemporània.

Per què balles?
Ballar per a mi ha estat sempre alguna cosa més que un hobby. Per mi ha estat una manera de viure, de sentir-se, d'expressar-se. La dansa m'ha acompanyat en totes les etapes de la meva vida i forma part de mi, tant en la manera de ser com de pensar. La dansa em fa sentir viva, em fa sentir que formo part d'un art meravellós. Considero que ballar és essencial pel cos i per mi és l'única manera d'expressar-me i de sentir-me lliure.

Per què has escollit IT Dansa?
He escollit IT Dansa no només pel repertori, que m'agrada molt, sinó perquè et dóna l'oportunitat d'iniciar la teva carrera com a ballarí/na, ja que passes de ser estudiant al món laboral. Com a primera experiència considero que és la millor, ja que l'ambient i la gent que forma part de la companyia és familiar i agradable i no hi ha millor forma de treballar a gust tant amb tu mateix com amb els altres, i IT Dansa és el que ofereix. A més que aprens molt en dos anys!

Quin és el teu somni (com a futur professional)?
En un futur m'agradaria poder seguir gaudint la dansa no només com a passió sinó també com a professió. Poder ballar de la mà de grans professionals i mostrar al món aquest magnífic art. No tinc ni idea de què passarà, però sí sé que vull seguir lluitant per fer d'aquest somni una realitat.


Continguts relacionats

  • Anna Soler, ballarina d'IT Dansa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x