Logo Institut del Teatre
El Jaume Luque s'incorpora a IT Dansa el setembre de 2018.
 
Quina edat tens? 22 anys.
 
On has nascut? A Barcelona.
 
En quina o quines escoles de dansa t'has format? Al Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre en l'especialitat de dansa contemporània. També m'he format en danses urbanes en diverses escoles de Mataró i Sant Cugat.
 
Per què balles? Des de petit sempre m'he mogut atret pel ritme de la música i, gràcies al suport de la meva família, des de petit vaig començar a fer classes de dansa. Per mi era una manera de comunicar-me, expressar els meus sentimients, sensacions i impulsos que a vegades no saps com exteriorizar. A banda, ballar és per mi una de les millors maneres de passar-t'ho bé i socialitzar-te. 
 
Per què has escollit IT Dansa? IT Dansa em sembla una de las millors opcions per passar dels estudis de dansa al món laboral, ja que et prepara per entendre què és treballar en una companyia, com desenvolupar-te en un grup i com anar més enllà de les teves limitacions. Crec que és molt positiu escollir sempre coses en què hi creus, que et costen de fer o no t'hi sents còmode per així poder crèixer molt més professionalment, i a IT Dansa crec que podré aprendre i descobrir moltes coses noves i beneficioses per la meva carrera professional.
 
Quin és el teu somni (com a futur professional)? Encara no sé ben bé per on decantar-me ja que el món de la dansa té moltes més sortides de les que esperava. En principi quan acabi IT Dansa, m'agradaria treballar en companyies de prestigi i que em facin crèixer com a artista, fins al punt de poder tenir el meu propi estil o vocabulari. M'agradaria després poder tenir una companyia on poder plasmar tot el meu recorregut junt amb altres artistes i on també es fusioni amb altres estils artístics com la pintura, fotografia, cinema...

 


Continguts relacionats

  • Jaume IT Dansa 2018-2019
  • Jaume IT Dansa 2018-2019

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x