Logo Institut del Teatre

“El Mètode Flamenc Empíric”, nova publicació de l’Institut del Teatre

Comparteix

9.1.2023

El Mètode Flamenc Empíric de Juan Carlos Lérida

L’Institut del Teatre publica a la seva col·lecció Materials Pedagògics el volum El Mètode Flamenc Empíric del ballarí, coreògraf i professor del Conservatori Superior de Dansa (CSD) Juan Carlos Lérida.

El llibre recull informació sobre el Mètode Flamenc Empíric, denominació encunyada per Juan Carlos Lérida per designar la seva metodologia i alhora oferir reflexions i recursos per a la pedagogia, la creació i la improvisació coreogràfica des del flamenc.

Lérida, creador i responsable del Laboratori de recerca des del flamenc de l’Institut del Teatre, parteix del seu coneixement profund de la tècnica i de la pràctica flamenques per elaborar les seves pròpies teories i transformar-les, posteriorment, en materials útils per a possibles practicants de dansa amb l’objectiu que, sense menysprear les bases del flamenc tradicional, es puguin materialitzar des de posicions menys normatives, adaptables a cada individualitat.

L’edició del llibre és de Sara Esteller Cagigal i, al costat del corpus teoricopràctic elaborat per Lérida, el volum conté textos d’altres autors i autores que hi aporten reflexions sobre la seva metodologia.

Trobareu el nou volum a la llibreria de la Diputació de Barcelona en català i també un volum en castellà


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x