Logo Institut del Teatre

CSD. "Flying Pigs" d'Eulàlia Bergadà

Comparteix

28.4.2015

Flying Pigs. Eulàlia Bergadà

Els propers dimarts 28 d'abril i dissabte 2 de maig , Eulàlia Bergadà, alumna de 4rt de coreografia i tècniques d'interpretació de la dansa, del CSD,  presenta Flying Pigs.

A "Flying Pigs" emprenem un viatge al voltant de La Catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d'un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d'esforç i renúncia, essent inevitable el sacrifici d'emocions que provenen de paràmetres passats que ens aferren a una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per convertir-se lliurement en una de nova: la desitjada. Referents folklòrics, sagrats i artístics provinents de l'imaginari col•lectiu com ara festes populars, concerts o discoteques, festivitats religioses, la matança del porc Mallorquina, o obres d'art com la Capella Sixtina creen el lloc de l'obra juxtaposant-se de forma onírica, permetent l'emanació de noves imatges, creant un joc de transferències poètiques d'imatges, sons i conceptes que s'uneixen per desembocar en l'acte catàrtic d'entregar al públic un esclat emocional.
Eulàlia Bergadà

Direcció: Eulàlia Bergadà Serra
Intèrprets: Eulàlia Bergadà, Javier Cárcel, Ferran Echegaray, Carlos Gallardo, Anna Hierro, Ariadna Montfort, Aloma Ruiz
Composició musical: Aloma Ruiz, Carlos Gallardo, Ferran Echegaray i Javier Cárcel
Dramatúrgia: Tanya Beyeler
Disseny d’escenografia: Joana Martí
Disseny de vestuari: Joana Martí
Disseny d’il·luminació: Ganecha Gil
Tècnic de so: Oscar Villar
Tutora: Lipi Hernández

Agraïments: Moltes gràcies a tots els qui heu fet possible Flying Pigs i que m'heu il·luminat el camí que avui arriba fins aquest escenari.
Gràcies a Anna, Ariadna, Carlos, Javi i Ferran, i a la meva companya incondicional de viatge, Aloma per abocar tanta sensibilitat i energia des del cor i el cos. A Joana, Tanya i Gane qui heu aportat tanta llum, color i poesia. A Lipi per ser el far que em guia a port. A Sabina, Elena, Jesús, Olga, Ester i Jordi per les vostres paraules. A tots els meus professors amb qui he conviscut durant tants anys i que inspireu la meva dansa. A la Sandra, Christian, Ana i a tot el personal de l'Institut del Teatre que feu possible la importància de poder assajar. Una gran família a qui no deixar de dir Bon Dia!
Gràcies Jaume i Neus per recolzar-me sempre, i, moltes gràcies al Graner i al Macba, a l'Elena Carmona i a la Cristina Alonso que permeten que avui tu, estimat espectador, hi siguis. 

Funció
Dimarts 28 d’abril, 15h

El Graner
c/ Jane Addams 14-16. Barcelona
Tel. 934 261 875

Entrada lliure.

NOTA:
Aquest espectacle també es podrà veure al Centre de Vic de l'Institut del Teatre el dijous 30 d'abril (Més info) i al Convent dels Àngels (MACBA) Dissabte 2 de maig, 19 h. (Més info.)

Conservatori Superior de Dansa, CSD
Especialitat de Coreografia i interpretació

 


Continguts relacionats

  • FLYING PIGS d'Eulàlia Bergadà

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x