Logo Institut del Teatre

EESA/CPD. Funció dels graduats

Comparteix

27.5.2018

Pràctiques escèniques EESA/CPD

Espectacle dels graduats dels departaments de Dansa Clàssica, Dansa Contemporània i Dansa Espanyola.

Cada any durant el mes de maig, l’Escola d’Ensenyament Secundari Artístic/Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) presenta els tallers amb els alumnes de les especialitats de dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Aquesta pràctica escènica representa un punt culminant del curs, una oportunitat per adquirir i consolidar totes les competències tècniques, actitudinals i artístiques que s’han treballat des del setembre i que són la base de la carrera professional dels ballarins i ballarines. 

Tota l’escola treballa conjuntament perquè la posada en escena sigui possible. L’equip directiu, els responsables de cada departament i tot l’equip docent, que preparen i realitzen les propostes coreogràfiques any rere any, doten cada departament de les especificitats que li són pròpies. 

Aquesta oportunitat implica tot l’alumnat: des dels alumnes de primer i segon, que mostren la línia pedagògica i artística del departament treballada diàriament a les classes; fins als alumnes de tercer a sisè, que interpreten les coreografies de creació i repertori que varien any rere any com a resultat final de tot el treball de curs, i que mostren l’evolució de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa durant els sis anys de formació.

 


Horari
Diumenge 27 de maig, a les 18 h


Preu
Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.
Cal recollir l'entrada des de dues hores abans de la funció a la taquilla.


Ubicació

Ubicació
Teatre Ovidi Montllor


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x