Logo Institut del Teatre

Instruccions per a les persones aspirants a fer la prova B de les proves d'accés. Horaris i grups assignats

Comparteix

12 de juny de 2023


CITACIÓ

La prova B, que consta de quatre parts B1, B2, B3 i B4, es realitzarà els dies 19 i 21 de juny per a l’especialitat de Coreografia i Interpretació, i els dies 20 i 21 de juny, per a l’especialitat de Pedagogia de la Dansa.

És molt important ser puntuals a l’hora de la citació, ja que una vegada hagin començat les proves, ja no es podrà accedir al centre.

ACCÉS

L’accés es farà per la porta de l’entrada principal a l’Institut del Teatre (Plaça Margarida Xirgu, s/n). Les persones citades trobaran entorn de la consergeria un punt de trobada i una persona de l’Institut del Teatre les rebrà.

Les persones aspirants s’identificaran, mitjançant el DNI.

Només podrà accedir a les instal·lacions de l’Institut del Teatre la persona aspirant; en cas que vingui acompanyada, l’acompanyant haurà de romandre fora de les instal·lacions.

Prova B1, B2 - Coreografia i Interpretació.

Convocatòria: 19 de juny a les 8.30h.

L’Institut del Teatre obrirà portes a les persones aspirants una hora abans de l’inici de la Prova B1: a les 8.30h, i podran començar a entrar al centre. La identificació serà amb el DNI, se’ls assignarà un dorsal i després seran dirigides a un espai on escalfar i realitzar la Prova B1. La Prova B2 seguirà a la primera després de 15 min de pausa.

Les persones aspirants deixaran les seves pertinences a un racó de l’aula habilitat per a aquest ús. No està permesa la utilització del telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu durant la prova. Us recomanem arribar canviats. Tanmateix, en cas de necessitar-ho, es podrà fer ús dels lavabos o d’un espai habilitat.

Es recomana portar la pròpia ampolla d’aigua.

Prova B3 - Coreografia i Interpretació.

19 de juny, de 15.00h a 17.00h.

Per a la Prova B3 haureu de portar un solo de creació pròpia d’entre 1 i 2 minuts de durada, amb música o sense, i sense objectes ni materials escenogràfics. En cas de fer una proposta amb música, disposeu de connexió amb minijack o bluetooth.

Les persones aspirants estan dividides en diferents franges horàries per a la presentació d’aquest exercici. A l’Annex trobareu el vostre DNI codificat amb la franja horària que us pertoca. Disposareu d’un espai on escalfar i esperar fins que us facin passar.

Prova B1, B2 i B3 - Pedagogia de la Dansa

Convocatòria: 20 de juny a les 8.30h

L’Institut del Teatre obrirà portes una hora abans de l’inici de la Prova B1: a les 8.30h, i les persones aspirants podran començar a entrar al centre. La identificació serà amb el DNI, se’ls assignarà un dorsal i després seran dirigides a un espai on escalfar i realitzar la Prova B1. La Prova B2 seguirà a la primera després de 15 min de pausa.

Per a la Prova B2 hauran de portar preparada una pràctica que treballi un d’aquests principis del moviment: pes, ritme o desplaçament. La pràctica ha de tenir una durada d’entre 1 i 2 minuts.

Les persones aspirants deixaran les seves pertinences a un racó de l’aula habilitat per a aquest ús. No està permesa la utilització del telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu durant la prova. Us recomanem arribar canviades. Tanmateix, en cas de necessitar-ho, es podrà fer ús dels lavabos o d’un espai habilitat.
Es recomana als aspirants que portin la seva pròpia ampolla d’aigua.

Prova B3 – Pedagogia de la dansa

20 de juny, de 15.00h a 17.00h.

A la prova B3 les persones aspirants hauran de resoldre tasques proposades per l’equip docent de manera instantània sobre conceptes tècnics del moviment.
Les persones aspirants deixaran les seves pertinences a un racó de l’aula habilitat per a aquest ús. No està permesa la utilització del telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu durant la prova. Us recomanem arribar canviades. Tanmateix, en cas de necessitar-ho, es podrà fer ús dels lavabos o d’un espai habilitat.
Es recomana a les persones aspirants que vinguin amb prou temps per poder-se escalfar i que portin la seva pròpia ampolla d’aigua.

PROVA B4 - Coreografia i Interpretació i Pedagogia de la Dansa

21 de juny - Grup 1: 9.30h a 11h / Grup 2: 11.15h a 13.15h

La Prova B4 de Dinàmiques de Grup i Treball Col·lectiu es farà en dos torns, un primer grup la realitzarà de 9.30 a 11h i el segon, d’11.15 a 12.45h. El torn de cada aspirant s’assignarà el dia abans a la tarda i s’informarà per correu electrònic de l’hora de la citació.

L’Institut del Teatre obrirà portes una hora abans de l’inici de la Prova B4: a les 8.30h i les 10.15h, respectivament, i podran començar a entrar al centre. La identificació serà amb el DNI, se’ls assignarà un dorsal i després seran dirigides a un espai on escalfar i realitzar la Prova B4.

Entrevistes - Coreografia i Interpretació i Pedagogia de la Dansa

21 de juny de 15.00 a 19.00h

A l’Annex trobareu el vostre horari per a l’entrevista de 5 min amb el tribunal de les Proves d’Accés. Per la quantitat d’aspirants i la durada de l’entrevista, és imprescindible la puntualitat.
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x