Logo Institut del Teatre

EESA/CPD. «Kuorukka» al Dansa Ara

Comparteix

17.4.2018

Els alumnes de l'EESA/CPD participen al Dansa Ara, un programa iniciat l’any 1993 adreçat als nens i nenes de les escoles de primària de Barcelona que vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània. El projecte consta d’una fase d’aprenentatge d’un repertori de danses amb el professorat al centre educatiu i posteriorment els alumnes participen a una jornada de dansa al Palau Sant Jordi, el 17 d’abril, ballant les diferents coreografies que han estat aprenent.

Els alumnes de tercer curs del departament de Dansa Contemporània de l'EESA/CPD ballaran la peça Kuorukka per la resta d'alumnes participants de les escoles. 

Títol: Kuorukka 
Intèrprets:Isaac Verdura, Carla Andrades, Laura Feliu, Aïda Valls, Hugo Real, Héctor Espuela, Judit Entrena, Julieta Eres, Laia Pedrola, Mar González, Marina Ruíz, Queralt Ferran, Rita Tenes, Montse Gutiérrez. 
Música: Storm. Vivaldi 

Durada 3:25

Dansa Ara

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.
Vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.
Després del treball d’aprenentatge d’un repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participa a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània que té lloc al Palau Sant Jordi.
Aquesta activitat també compta amb la col·laboració de les següents entitats: Companyia IT Dansa de l’Institut del TeatreFactoria Mascaró, Palau Sant Jordi-BSM i Barcelona Promoció- Anella Olímpica.
La inscripció està oberta a les escoles de la ciutat de Barcelona i s’ha de fer a través del PAE (Programa d’activitats escolars).

 


Horari
10.25 i 11.55h


Ubicació

Palau Sant Jordi


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x