Logo Institut del Teatre

CARTELLERA IT. Conseqüències a Viladecans

Comparteix

27.2.2018

conseqüències

El professor de l'ESAD, Stéphane Lévy, dirigeix l'obra Conseqüències, interpretada pels graduats de l'Institut del Teatre, Xavier Palomino, Núria Planes, Adrià Viñas, Marta Hervás i Pino Steiner. 

Conseqüències, la nova creació de Cía Moveo, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment, les relacions entres aquests dos conceptes a la nostra vida diaria i el temps accelerat en el que vivim. És una obra irònica i alegre sobre la possibilitat de ser desajustat, desfassat, de tenir un temps de retràs i les conseqüències que deriven d'aquest estat. 

Me he parado un instante a escuchar, a mirar, y el mundo continuaba su ritmo a mi alrededor. ¿Cómo puedo encontrarme con lo que he perdido durante estos instantes? Cuanto más acelero, más tarde llego, como si una fuerza extraña conspirara contra mi presencia en el tiempo de los demás.
¿Y tú? ¿Qué miras?

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en els quals prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a: comunicacio@institutdelteatre.cat


Ubicació

Viladecans


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x