Logo Institut del Teatre

CARTELLERA IT. Déu és bellesa

Comparteix

Del 18.1.2017 al 12.2.2017

La Companyia Parking Shakespeare, formada per graduats de l'Institut del Teatre, ofereix l'espectacle "Déu és bellesa" al Maldà Teatre. 

Amb la participació dels graduats Alícia Gorina, graduada en direcció i dramatúrgia, Sílvia Delagneau, graduada en escenografia, Ona Grau, estudiant d'escenografia, Óscar Bosch, actor, també graduat al IT en art dramàtic, Mireia Cirera, actriu, Adrià Díaz, actor, Ricard Sadurní, actor, Maria Casellas, actriu i Santi Monreal, actor. 

DÉU ÉS BELLESA. Teatre de text. 1 hora 40 min. Català. Cia. Parking Shakespeare. Déu és Bellesa és una obra composta de vuit escenes que recreen vuit quadres pictòrics fets pel seu protagonista, el pintor finlandès Vilho Lampi. A cada quadre, el pintor explora amb honestedat els límits humans i troba un motor ètic en la recerca de bellesa. La lluita del jove artista és una anada i vinguda d’entusiasmes i desil·lusions. Lampi busca respostes, però a tot arreu sent la mateixa falta de pertinença. A més de ser un sòlid retrat de l’artista, aquesta obra és una narració sobre l’experiència de la bellesa, la recerca de la divinitat i la dificultat de ser un home. Ens mostra un ésser que té la mirada posada en l’eternitat.

Per més informació consulta l'enllaç

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en els quals prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a: comunicacio@institutdelteatre.cat


Preu
50% de descompte amb el carnet de l'Institut del Teatre a taquilla


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x