Logo Institut del Teatre

FESTIVAL DE TEATRE EN FRANCÈS DE BARCELONA: A mon âge, je me cache encore pour fumer (A la meva edat, encara m'amago per fumar)

Comparteix

4.2.2017

A mon âge je me cache encore pour fumer 1

Riures, nou paraules, el xiulet d'una bala i el silenci de Déu... nou dones, nou destins entre la rebel·lió, el somni o la submissió. Mares, amants o "santes", es reuneixen al cor de la matriu, el "Hammam" (bany àrab), on la lluita contra l'opressió, la violència i la guerra es cura entre atacs de riure i llàgrimes, secrets i exaltació. En la intimitat d'aquesta àrea protegida, les mirades i els punts de vista es creuen, entre la vergonya i l'audàcia, amb la revelació violenta, irònica, divertida i solemne dels silencis reprimits d'unes dones que han estat callades durant massa temps.

Text: Rayhana

Dirigit per: Fabian Chappuis

Durada: 1h54

Amb: Paula Brunet Sancho, Rébecca Finet, Catherine Giron, Julie Kapour, Maria Laborit, Myriam Loucif, Taïdir Ouazine i Elisabeth Ventura.

Obra presentada en el marc del I Festival de Teatre en Francès de Barcelona. Sobretítols en català.


Horari
20h


Preu
Alumnat i personal de l'Institut del Teatre, 5€. Per beneficiar-se d’aquest descompte cal fer una preserva enviant un correu a info@festivaldetheatreenfrancais.com, especificant que sou alumnat o personal de l’Institut del Teatre. Les entrades haureu de pagar-les en efectiu a la taquilla del teatre abans de la funció.

El públic extern a l'Institut del Teatre ha d'adquirir les entrades al web de TIME OUT. Més informació sobre la compra d'entrades a info@festivaldetheatreenfrancais.com.


Ubicació

Teatre Ovidi Montllor


Adreça
Pl. Margarida Xirgu, s/n. Barcelona


Email
info@festivaldetheatreenfrancais.com


Web
https://proticketing.com/timeoutbcn/ca_ES/tickets


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x