Logo Institut del Teatre

Xerrada "De camí cap a la carrera acadèmica: participació a congressos i publicació d’articles acadèmics"

Comparteix

17.4.2015

Boris Daussà-Pastor. Fotògraf: Jordi Parra

Una de les opcions de professionalització de l’especialista en Estudis Teatrals/Dansa o d’àrees específiques de la pràctica escènica és l’entrada en una carrera de tipus acadèmic. El camí cap a la carrera acadèmica comença en l’etapa de formació superior, especialment amb la participació en congressos d’arts escèniques i amb la publicació en revistes acadèmiques.

En aquesta xerrada, el professor Boris Daussà-Pastor, oferirà una visió general del circuit de conferències internacional en Estudis Teatrals i de les expectatives que es poden tenir a l’hora de presentar-hi una ponència o participar-hi com a oient.

Per altra banda, també es desmitificarà i aclarirà el procés que porta a la publicació de treball acadèmic original en revistes especialitzades.

Aquesta serà una sessió informativa introductòria i de contacte amb els principals agents actius en el camp dels congressos i revistes.

Es tracta d’una bona oportunitat per aclarir dubtes, definir estratègies pròpies de futur, i desmitificar el món acadèmic fent-lo més proper.

La xerrada està oberta a tothom qui li pugui interessar, amb especial atenció als alumnes del màster en Estudis Teatrals, professors i investigadors en arts escèniques, i estudiants que vulguin informació sobre una possible carrera acadèmica en el futur.


Horari
16h


Preu
Entrada lliure


Ubicació

Auditori de l'Institut del Teatre


Adreça
Plaça Margarida Xirgu, s/n


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x