Logo Institut del Teatre

MAE. Exposició itinerant "Fabià Puigserver, teatre d'art en llibertat" a La Mostra d'Igualada

Comparteix

Del 6.4.2016 al 24.4.2016

Imatge expo itinerant Fabià Puigserver

L'exposició “Fabià Puigserver, teatre d’art en llibertat” produïda pel Museu de les Arts Escèniques i Centre de Documentació (MAE), visita Igualada del 6 al 24 d’abril en el marc de La Mostra, fira de teatre infantil i juvenil.

L'exposició és una retrospectiva dedicada a l’escenògraf, figurinista, actor i director escènic Fabià Puigserver, produïda amb motiu del 20è aniversari de la seva mort i el 35è aniversari de la fundació del Teatre Lliure.

Es presenten imatges presenta part de l’obra i l’arxiu personal de Fabià Puigserver (1938-1991) que la Fundació Teatre Lliure cedí en dipòsit al MAE l’any 2003, i ha comptat amb l’assessorament del professor de l’Institut del Teatre Guillem-Jordi Graells i la col·laboració del Teatre Lliure.

La retrospectiva ocupa diferents espais de la seu de l’Institut del Teatre, començant per la Sala d’exposicions que s’ha dividit en quatre àmbits:

Trajectòria. Recull de fotografies sobre diferents moments de la trajectòria vital i professional de l’artista de la infantesa, els anys de l’exili a Varsòvia, el retorn a Catalunya i el naixement del Lliure.
Obra escènica. Relació dels espectacles en els quals va participar Puigserver, mostrant esbossos, teatrins, figurinisme, fotografies d’escena i cartells.
Teatre d’Art. Simulació d’un espai escènic creat per Puigserver, amb referències al primer Lliure de Gràcia, a partir d’elements seleccionats de l’obra de l’artista, més la projecció d’un audiovisual.
Teatre en Llibertat. Selecció de textos sobre el compromís de Puigserver amb el teatre i el seu país, a través del projecte del Teatre Lliure, i també el seu pas per les aules de l’Institut del Teatre. 


Preu
Entrada lliure


Ubicació

Web
http://lamostraigualada.cat/altres-activitats/exposicions/


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x