Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Els encantats

Comparteix

Del 9.3.2023 al 9.4.2023

Amb la graduada de l'ESAD Lucía del Greco a la direcció, la graduada del CSD Ester Guntín a l'assessorament en moviment, el graduat de l'ESAD Guillem Font i l'estudiant d'Escenografia Pol Roig.

Els Encantats obre la porta a la intimitat d’una família trencada: un pare, un fill i una filla decideixen, en un acte de fe i d’esperança en el futur, fer un viatge a un lloc màgic del passat. És un bosc, una muntanya, un llac; un espai allunyat de la civilització, enfosquit per la boira, envaït per la nit.

En aquest periple familiar, els personatges intenten recordar, volen tornar a la gènesi de totes les coses, a l’arquetip de la ruptura, al moment en què el temps es va aturar i la seva percepció del món va canviar irreversiblement. Volen evocar el moment de l’encantament, aquesta esquerda que amb el pas del temps es va fer més i més profunda i es va convertir en una arrel infecta que va contagiar la sang de la família, fins a portar-la a la descomposició. En aquesta travessa màgica, es configura un univers en què les fronteres entre la realitat i la imaginació es difuminen, en què criatures misterioses conquisten el pensament dels personatges, mentre la por i el desig se n’apoderen, i la desolació conquereix espai, deixant l’estructura familiar sense possibilitat de reconstrucció i sense solidesa: la separació i l’oblit semblen ser les úniques possibilitats de supervivència, en una realitat on els personatges estan condemnats a la solitud.

Aquest espectacle forma part del cicle La família (o la família?), una proposta per reflexionar sobre el concepte de família des de diferents perspectives: els imaginaris, les relacions, les vulnerabilitats, les estructures socials, el món laboral, els sentits, les emocions…

Autoria: David Plana
Direcció: Lucia Del Greco

Repartiment: Guillem FontSandra Pujol, Òscar Rabadán Hanna Tervonen

Escenografia: Pol Roig 
Il·luminació: Cube.bz
Vestuari: Pau Aulí
Composició musical i espai sonor: Pau Matas
Moviment: Ester Guntín
Ajudant de vestuari: Pau Nieto
Fotografia i vídeo promocional: Kiku Piñol
Caracterització fotografia: Claudia Abbad
Ajudant de direcció: Rita Molina Vallicrosa

Una producció de la Sala Beckett

Premi Frederic Roda de Teatre 2015

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
De dimecres a dissabte, 20h
Diumenge, 18:30h


Preu
De 10€ a 20€
Venda anticipada a preu reduït fins al 26/02


Ubicació

Sala de Beckett. Sala de baix


Adreça
C/Pere IV 228
08005 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x