Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. «Habitació 444: AQUÍ» de Lorena Nogal a Granollers

Comparteix

26.3.2023

Lorena Nogal

Del 9 al 26 de març té lloc la 6a edició del festival Dansa Metropolitana amb més de 300 activitats per a un públic ampli i divers. Ompliran de dansa els teatres, centres cívics, carrers, places, espais públics i edificis emblemàtics de dotze ciutats metropolitanes. A més, a través de la implicació de teatres i municipis, el 2023 el festival coprodueix, acompanya i presenta 10 noves peces d’una nova generació de creadors. 

La coreògrafa Lorena Nogal, graduada del Conservatori Professional de Dansa i exballarina d'IT Dansa, i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. Una peça que pren com a partida la lleugeresa, l'elasticitat, la impermeabilitat, l'aïllament, el fregament, la durabilitat o l'absència de toxicitat, mentre els intèrprets deixen a disposició de l'espai els seus cossos per explorar els seus límits. Un treball d'experimentació de textures vigorós i delicat que segueix els seus propis batecs instintius. AQUÍ és un acte de contemplació i una invitació a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix AQUÍ.

HOTEL Col·lectiu Escènic neix amb la voluntat de construir un punt de trobada amb l’imaginari d’altres creadors. El col·lectiu convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

Format per ballarines graduades el 2005 a l’Institut del teatre, des de llavors, han pogut aprendre de diferents experiències artístiques, mestres i companyies que les han ajudat a créixer al llarg de més d’una dècada. A més d’intèrprets, són docents, assistents a direcció i cultiven l’interès per altres vessants artístiques.

Autoria: HOTEL Col·lectiu Escènic i Lorena Nogal

Direcció: Lorena Nogal

Autoria/Direcció musical: Collage musical

Interpretació: Anna Hierro, Èlia López, Robert Gómez, Álvaro Esteban i Lorena Nogal

Vestuari: Sau-Ching Wong

Fotografia: Hervé Guerrisi

Producció/Acompanyament: Laia Duran i Marina Miguel

Coproducció: Dansa Metropolitana i HOTEL Col·lectiu Escènic

 

Més informació en aquest enllaç.

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
12 h


Preu
Entrada gratuïta


Ubicació

Fàbrica de les Arts Roca Umbert


Adreça
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x