Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Hiperidrosis

Comparteix

25.2.2023

Itineràncies, cicle de dansa

Mostra del cicle de dansa Itineràncies a NunArt amb la participació de l'alumna Esther Solé de 3r pedagogia de la dansa del CSD.

Itineràncies és un cicle de mostres de dansa organitzades per nunArt amb la intenció d'afavorir els espais de visibilització i trobada entre persones i els seus processos creatius i un públic que l'entenem com a situat, interrelacionat i creatiu. Una mirada a les mostres com a espai de recerca on poder compartir diferents recorreguts.

Hiperhidrosis és una peça escènica entorn la insistent pregunta i recurrent interrogant pel motor de moviment: què mou el cos? Es tracta d’un procés de creació que investiga una corporalitat atravesada simultàniament per l’afecte de les inquietuds presents que l'ocupen i la recerca de la hibridesa: destil.lar els principis de diferents cossos de les danses urbanes, sumergir-se en la neofolklore i indagar en nocions intuïtives del flamenc des d'una perspectiva contemporánea.
El solo aborda transversalment la politització de dols i malestars, així com qüestions referents a la memòria, les herències i cicatrius a través de la potència cinètica del cos que surt de sí a través del desbordament en forma de gest resilient.
Hiperhidrosis neix en un intent d’expressió, comunicació i llenguatge, en l’assaig de la suspensió d’un temps binari i fragmentat on el dolor no nega el gaudi, ni gaudir invalida el dolor. Davant del que suposa processar el dol, el cos decideix ballar. Davant de la impossibilitat de plorar, el cos demana suar.

Més informació en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat 


Horari
20h


Preu
10€


Ubicació

NunArt


Adreça
carrer del Telègraf, 67,
08041, Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x