Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Slam d'Escriptura: edició "Odisea Literària"

Comparteix

23.2.2023

Slam d'escriptura a la sala Beckett

Amb l'alumne de Direcció i Dramatúrgia Marc Xalabarder i la participació dels alumnes de primer de Direcció i Dramatúrgia Marc Menéndez i Sergi Salicrú.

L'Slam d'Escriptura és un espectacle-concurs literari on un equip d'escriptors s'enfronta a diversos reptes de creació literària en viu. Cada edició és una proposta diferent amb proves noves inspirades en un tema concret. Enguany l'Slam està dedicat a la tragèdia i la mitología grega. La musa Melpómene ha convocat dos herois i dues heroïnes per endinsar-se en una odisea literària on s'enfrontaran a 12 proves d'escriptura improvisada basades en personatges com Polifem, Sisifo, Medea o el mateix Zeus.
Es tracta d'un espectacle-aventura que uneix l'escriptura performativa amb la música, la dansa, el teatre i els audiovisuals.
Dirigit pel Marcos Xalabarder, fundador de l'organització Escriptura en Viu (www.escrituraenvivo.org), comptarà amb música en directe, actuacions de diversos artistes i moltes més sorpreses.


Idea i direcció: Marcos Xalabarder
Presentació: Alba Teixidó
Música en directe: David Fractals
Intèrprets de suport: Hector Joan, Iesus, Iñaki C Nazabal
Disseny tècnic: Marcos Xalabarder
Equip creatiu: Marcos Xalabarder, Alba Teixidó i els membres del Laboratori Dramatúrgic d'Escriptura en Viu de la Sala Beckett.
 
Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç
 
RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat

Horari
19h


Preu
10-12€


Ubicació

Sala Beckett


Adreça
C/ Pere IV, 228-232
08005 Barcelona


Continguts relacionats

  • trailer

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x