Logo Institut del Teatre

CSD. Ingrid Solé: Afrika Dansa

Comparteix

8.7.2022

TF de l'alumna del CSD Ingrid Solé

Treball Final de l'alumna de pedagogia de la dansa del CSD Ingrid Solé.

Afrika Dansa és un projecte que es va dur a la pràctica l'estiu passat a l’escola Born To Learn de Newland (Tanzània). La proposta va consistir en crear un espectacle de dansa, «El Baobab que ens uneix», un conte que explica els orígens del centre.

A continuació, vam realitzar un curt documental, vam retransmetre l’espectacle virtualment i el públic de qualsevol part del món té l'opció de realitzar taquilla inversa per tal que l'ONG en qüestió pugui recaptar fons.

L’estudi també inclou l’elaboració d’un llibret docent que serveix de guia didàctica perquè el professorat d’arreu del territori africà pugui emprendre un projecte d’aquestes característiques amb les seves alumnes.

Tutors
Anna Roblas
Laura Vilar

Agraïments

Gràcies BTL per confiar en mi un any més. Frank per la teva entrega màxima, i ser sempre la meva mà dreta. Alba per contagiar-me de creativitat. Amigues que sou font d’inspiració constant. A la meva gent, per ser-hi sempre i celebrar el que em fa feliç.

A les meves tutores per creure en la meva proposta i permetre’m emprendre un projecte acord als meus interessos i a la meva manera d’entendre la dansa. Totes les docents que m’han fet aprendre, revisar i qüestionar contínuament.

A totes les que heu donat vida al projecte. I a cadascuna de les alumnes, professores, voluntàries i treballadores que han format part d’aquesta primera edició d’Afrika Dansa,

i que hem compartit una experiència increïblement única.


Horari
Divendres 8 de juliol de 2022, 10 h


Preu
Obert al públic


Ubicació

Aula P3.S2


Adreça
Plaça Margarita Xirgu s/n
08004


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x