Logo Institut del Teatre

Finalistes del Premi de Dansa a L’Estruch

Comparteix

26.2.2022

Black sun, de Maria Jurado, peça guanyadora del Premi de Dansa de l'IT 2021. Imatge de Jordi Vidal

Presentació de les quatre coreografies finalistes de la setena edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, un guardó que busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals.

Les quatre peces finalistes són: Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de Javier Ara i Enrique López; Las ondas de la guitarra, d’Adrián Vega; Antes todo esto era campo, de l’Associació Unaiuna, integrada per Marina Fullana i Laura Lliteras, i Black sun, de María Jurado.

  • Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de Javier Ara i Enrique López planteja un viatge emocional i intimista sobre una manera d’entendre el món i busca, per sobre de tot, activar la imaginació dels espectadors.
  • Las ondas de la guitarra, d’Adrián Vega, té com a punt de partida el concepte de la geometria de l’espai i la composició del so a través de la dansa, prenent com a instrument d’inspiració la guitarra i l’interès per la hibridació de llenguatges com el hip hop, la dansa contemporània i el flamenc.
  • L’Associació Unaiuna, integrada per Laura Lliteras i Marina Fullana, presenten Antes todo esto era campo, una coreografia que proposa un viatge sensorial, interactiu i estètic que vol reflexionar sobre el canvi en les relacions humanes i la dependències de la tecnologia.
  • María Jurado ha creat Black sun, una coreografia que vol situar l’espectador en la malenconia cíclica i acumulativa a través de referències que generen punts negres que xuclen qualsevol petit fil d’esperança.

 

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç


Horari
a les 20 h


Preu
10 €


Ubicació

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu


Adreça
Carrer de Sant Isidre, 140
08208, Sabadell


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x