Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. L'última Bruixa

Comparteix

Del 25.1.2022 al 25.6.2022

L'última bruixa

Amb Rafel Plana, coordinador del Col·lectiu d'Instrumentistes de l'Institut del Teatre, a càrrec de la realització sonora i música original, i postproducció sonora.

L’última bruixa és una producciño de deu capítols en format de podcast formada per històries enllaçades però independents, que es poden escoltar de manera separada i que tenen un fil conductor comú i una protagonista central; la sèrie segueix les vivències d’una bruixa que, escapant-se d’un famós caçador de fetilleres, es trasllada a diferents localitats de Catalunya en diferents moments de la història i fins a l’actualitat.

Es tracta d’una proposta de Kabuts, amb la col·laboració d’iCat i Catalunya Ràdio, i produïda per la Generalitat a través de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural.

Els deu capítols de la sèrie giren entorn de la persecució de la bruixa protagonista, que des del principi escapa contínuament a la repressió a què volen sotmetre-la. Cada episodi comença amb un petit pròleg interpretat pel personatge d’una gata, que evoca les declaracions de les dones que van ser jutjades com a bruixes.

La història ha estat escrita per la dramaturga Anna Maria Ricart Codina, amb idea original de l’actor Sergi Vallès, codirigida pels mateixos Vallès i Codina. Vallès també dona veu a l’home confinat a casa seva. Completen el repartiment Mercè Arànega, com la bruixa, i Chantal Aimée, com la gata

Els deu capítols de “Lúltima bruixa” estan disponibles en aquest enllaç.

Direcció: Sergi Vallès i Anna Maria Ricart Codina

Guió: Anna Maria Ricart Codina

Realització sonora i música original: Rafel Plana

Postproducció sonora: Rafel Plana i Adrià Martínez Cassorla

Producció executiva: Kabuts

Fotografia: Pep Salvat

Grafisme: Lídia Sardà

Amb els intèrprets:

Mercè Arànega com a Bruixa

Sergi Vallès com a Ell

Chantal Aimée com a Gata

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x