Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Paradís inundar. Simfonia extraviada

Comparteix

Del 28.1.2022 al 29.1.2022

Amb els graduats de l'ESAD Ferran Dordal, Alba Pujol, Pablo Rosal, Marc Salicrú i Albert Tola.

Com cossos d’aigua, les paraules i les imatges que crea Thomas Köck a la primera part de la seva “Trilogia climàtica” planen sobre nosaltres. Són crescudes d’aigua del paradís que se’ns acosten com si fossin una maledicció, una revenja o una benedicció per a la terra? O és el propi paradís el que s’inunda i es torna inhabitable?

Amb un llenguatge poderós i farcit de comèdia melancòlica, a paradís inundar. simfonia extraviada Thomas Köck crea un fresc que comprèn des de les primeres fases de la globalització fins a l’actualitat: des de la febre del cautxú a finals del segle XIX que va afectar regions i pobles sencers fins a l’exportació esbojarrada de la cultura burgesa europea a través de la construcció de l’edifici de l’òpera, el Teatro Amazonas, passant per la història d’un ballarí que sent el poder en estat pur del món laboral actual (completament flexible, basat en projectes i en l’autopromoció). Les inundacions escombraran de la terra fins a la darrera traça d’humanitat, com un rostre a la sorra al fons del mar?

Amb paradís inundar. simfonia extraviada, Köck va guanyar el Premi Kleist al Dramaturg Emergent 2016 i va ser nominat al Heidelberger Stückemarkt 2016.

Autoria: Thomas Köck
Traducció: Albert Tola
Direcció i dramatúrgia: Ferran Dordal i Lalueza

Repartiment: Clara Aguilar, Marc Cartanyà, Ferran Dordal i Lalueza, Alba Pujol, Marc Salicrú i Pablo Rosal

Concepció espaial i lumínica: Marc Salicrú
Concepció musical: Clara Aguilar

Agraïments: Estel Cristià, Konrad Fentzloff i Pàppels

Una producció de la Sala Beckett

Aquest semimuntat es va dur a terme en el context del projecte Fabulamundi. Playwriting Europe el juliol de l’any 2019 i ara la Sala Beckett el recupera en el marc del cicle Nous textos del teatre europeu contemporani. La traducció d’aquest text ha estat possible gràcies al suport del Goethe Institut de Barcelona.

Més informaciió i compra d'entrades en aquest enllaç 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
19h


Preu
8€


Ubicació

Sala Beckett. Sala d'assaig


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x