Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. La rebelión de las aburridas

Comparteix

21.3.2021

La rebelión de las aburridas

Amb la graduada del CSD Raquel Klein.

Raquel Klein i Raquel Gualtero, juntament amb ZA!, construeixen una performance que, a través de la sobreproducció i sobreexplotació del material coreogràfic i sonor, reflexiona sobre el temps i la corporalitat.

Com una forma de reflexió, Raquel & Raquel juntament amb ZA! crearan una performance en què el material coreogràfic i sonor es construirà a partir de la sobreproducció i la sobreexplotació. Una producció constant de cossos “capitalistes”: incansables i sacrificats. “Carn” llançada als ulls d'un espectador famolenc. I així, potser, plantejar-nos que ha arribat l'hora de recuperar el nostre temps i la nostra corporalitat perduda.

Raquel Klein i Raquel Gualtero es van conèixer sent creadores independents, treballant sota la direcció de Lipi Hernández. Allà van sentir la necessitat d'acostar els seus imaginaris sent ull extern dels seus propis treballs com a coreògrafes. En La rebelión de las aburridas volen unir els seus universos més íntims per confrontar aspectes crítics i fràgils de la creació a través del cos. Des del convenciment, insisteixen, que, tal vegada, ha arribat el moment de redescobrir la nostra corporalitat, sovint la gran oblidada en la modernitat tardana i en les noves dramatúrgies.

Al Centre Cívic Barceloneta, l'espectacle La rebelión de las aburridas de Raquel Klein i Raquel Gualtero està inclòs en un programa doble amb l'espectacle COSSOC d'Anamaria & Magí, amb una única reserva d'entrada per a tots dos espectacles.

Més informació en aquest enllaç 


Horari
12.50 h


Preu
Gratuït


Ubicació

Centre Cívic Barceloneta


Adreça
Plaça Hilari Salvadó


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x