Logo Institut del Teatre

Del 6.3.2021 al 7.3.2021

Miquel Barcelona Roges

Amb el professor del CSD Miquel Barcelona dins la Quinzena de la Dansa.

roges, dos ballarins i dues ballarines traslladen a la seva dansa testimonis de l’època de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola, buscant la recuperació del llegat cultural d’aquella època.

roges és un espectacle on quatre ballarins traslladen a la seva dansa testimonis de l’època de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola. roges és, alhora, una peça que mostra l’evolució de la recerca que la companyia miquelbarcelona està portant a terme per a l’espectacle rojosrojos és una peça d’arts escèniques resultat de la intersecció entre dues línies de treball: una recerca de testimonis de l’època de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola i la recuperació del llegat cultural artístic de l'època. rojos s'estrenarà al Mercat de les Flors la temporada 2021-22. Des de l'agost del 2020 fins al desembre del 2021, a través del procés de creació de rojos, s'intervindran artísticament espais de memòria de l'època de la postguerra i es nodrirà el contingut, l'estètica i la dramatúrgia de la peça final del treball de territori i memòria de diferents festivals i estructures d'exhibició. L'objectiu d'aquestes immersions és doble: trobar informació rellevant sobre aquella època per establir forts paral·lelismes amb el moment actual i generar un marc de contingut per a la peça final escènica. roges és l’evolució d’aquesta recerca que la companyia va compartint en càpsules en diferents contextos d’exhibició. Ja s'ha representat a Terrats en Cultura - Coincidències, Escena Poblenou, Itineràncies i Festival Cantilafont.

La companyia miquelbarcelona centra la seva pràctica escènica en la dansa com a punt d'intersecció entre arts vives, territori i memòria. En destaquen les darreres creacions [kórps] i parrà, formant part del programa de suport a la creació de FiraTàrrega 2019.

Al Centre Cívic Trinitat Vella, l'espectacle Roges de la Companyia miquelbarcelona està inclòs en un programa doble amb l'espectacle INDALA de DAVID VENTO DANCE THEATRE​, amb una única reserva d'entrada per a tots dos espectacles.

Al Centre Cívic Teixonera, l'espectacle Roges de la Companyia miquelbarcelona està inclòs en un programa doble amb l'espectacle ​ÀER de Laia Santanach, amb una única reserva d'entrada per a tots dos espectacles.

Més informació en aquest enllaç


Horari
diversos horaris i espais


Preu
Gratuït


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x