Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Motors de Creació al CCCB

Comparteix

22.2.2020

Amb els professors convidats del Conservatori Superior de Dansa, Pere Faura, Janet Novás, Salva Sanchís i Amaranta Velarde. 

Motors de Creació al CCCB, una jornada centrada a parlar, discutir i reflexionar sobre la creació en dansa convidant coreògrafs/es i creadors/res. Enguany la jornada girarà al voltant de l'univers creatiu de quatre artistes: Pere Faura, Janet Novás, Salva Sanchís i Amaranta Velarde. Al matí, s'organitzaran laboratoris pràctics, on cada artista compartirà amb els participants diferents eines per a la creació, amb l'objectiu de descobrir la seva metodologia de treball en el procés creatiu. S'hi podrà assistir com a participant o com a observador extern.

A la tarda, es durà a terme una taula rodona amb els artistes participants, moderada per João Lima, on es parlarà de com aborden els diferents aspectes del procés creatiu, per a poder conèixer les respectives/diferents aproximacions a la creació.

I durant tota la jornada hi haurà disponibles quatre instal·lacions, desenvolupades per Faura, Novás, Sanchís i Velarde i que, ja sigui a través de documents, exemples visuals o referents, ens acostaran als seus processos creatius. Es desenvoluparan dues visites guiades (a les 17h i a les 18h) per ells mateixos on ens explicaran els materials exposats.

Més informació a l'enllaç.

L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament (tant per la jornada en general com per la participació als laboratoris i a les visites guiades) a través d'aquest formulari.


Horari
De 10.30 a 21h


Preu
Gratuït. Cal reservar localitats.


Ubicació

CCCB


Adreça
Carrer de Montalegre, 5
08001 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x