Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada que quiere encontrar a su madre en el “Cámbiame”

Comparteix

Del 17.10.2019 al 3.11.2019

De la cia de graduats de l'Institut del Teatre Paradiso 99

Una dona robada just després de néixer cerca la seva mare en el programa de televisió Cámbiame. La seva parella, un home que no va conèixer als seus avis la vol convèncer de tenir un fill junts. Un feixista entona la cançó del Mercadona.
La maternitat i la ràbia. El trauma i la por arrossegada dels vençuts. La impunitat descarada dels vencedors. Com fem el present quan ens han privat del passat? Serà, potser, la capacitat de l’ésser humà per sentir i exercir la bondat, aquell gen roig que tant va obsessionar al psiquiatre Vallejo Nájera? I serà potser la ràbia la seva disfressa?

Paradiso 99 és una de les 5 companyies residents al Tantarantana dins del projecte El Cicló. La companyia, formada a Barcelona a principis del 2016, s’ha caracteritzat per realitzar una proposta dramàtica singular i alternativa. Els seus projectes sempre parteixen –i respecten– el text com a base de la creació dramàtica, però, de la mateixa manera, aprofundeixen en gran manera en eines expressives diverses. Aborden aspectes de llenguatge corporal i el moviment, però també fan incursions en el llenguatge poètic, i utilitzen la història i la política com a elements de recerca i reflexió. Una Història, en majúscules, que ha de servir per entendre el passat, i també per explicar el present, però, sobretot, per explorar i reflexionar sobre el sentit últim de la nostra contemporaneïtat. La recerca constant també els ha permès aprendre, créixer i millorar en la seva capacitat creativa, en una recerca contínua de noves formes d’expressió i d’enteniment amb el públic. Amb Canción dulce… inauguren la seva residència de tres anys a El Cicló.

Autoria i direcció: Begoña Moral
Ajudant de direcció: Guillem Motos
Moviment: Albert Bassas
Interpretació:
Arnau Comas
Blanca Garcia-Lladó
María Jurado
Chap Rodríguez

Escenografia: Nina Tuset
Vestuari i il·luminació: Helena Torres
Espai sonor: Manuel Pajuelo

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç


Horari
De dimecres a dissabte a les 21h
Diumenge a les 19h


Preu
12 € amb carnet de l'Institut del Teatre a taquilla
15€ web
21€ taquilla


Ubicació

Sala Baixos 22 Tantarantana


Adreça
C/ De les Flors, 22
Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x