Logo Institut del Teatre

Inauguració del curs 2019-2020 de l'Institut del Teatre

Comparteix

7.10.2019

Inauguració del curs acadèmic de l'Institut del Teatre

Inauguració oficial del curs acadèmic 2019-2020 de l'Institut del Teatre, amb l'assistència de la presidenta de la Diputació de Barcelona i de l'Institut del Teatre, Sra. Núria Marín, i la lliçó inaugural a càrrec de l'actor Lluís Soler

Programa: 

— Extracte de Whim, a càrrec dels ballarins i ballarines d’IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, i d’estudiants de segon curs del Conservatori Professional de Dansa de les especialitats de dansa clàssica i contemporània.
Coreografia: Alexander Ekman.
Música: Nina Simone.

— Parlaments de Magda Puyo, directora general de l’Institut del Teatre, i de Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona i de l’Institut del Teatre 

— Interpretació de Delirium, a càrrec d’estudiants de sisè del Conservatori Professional de Dansa de l’especialitat de dansa espanyola.
Coreografia: Belén Cabanes i Montse Sánchez.
Intèrprets: Alba Caritg, Marta Ferré, Yoel Ferre, Isabel Galera, Juan Ramón Garcés, Cristina González, Eva María Jiménez, Jaike Martínez, Adam Olivares i Meritxell Rodríguez.
Música: K. Jenkis i A. Malikian. Adaptació musical a càrrec de Juanjo Barreda i Juli Rodríguez, membres del col·lectiu d’instrumentistes de l’Institut del Teatre.

— Interpretació d’un fragment de Bach, treball de final de carrera de la graduada del Conservatori Superior de Dansa, Almudena Pardo.
Coreografia: María Muñoz / Malpelo
Música: J. S. Bach. 

— Interpretació d’un fragment d’Inside, a càrrec d’estudiants del Conservatori Superior de Dansa, a càrrec d’estudiants del Conservatori Superior de Dansa.
Coreografia: Lukas Timulak.
Intèrprets: Julia Pradas, Manuel Encinas, Laia Guinovart, Carla Moll, Sílvia Pallisera, Rocío Suarez, Julia Baena i Judit Amengual.
Música: Peter Broderick.

— L’actor Lluís Soler interpreta Si anessis lluny..., recull de versos.

En acabar l'acte, es farà un aperitiu a l'atri que inclourà una actuació musical del col·lectiu d’instrumentistes de l’Institut del Teatre amb versions de Pink Floyd, realitzades per als tallers de contemporani del curs passat del Conservatori Professional de Dansa, amb Ismal Dueñás i Nelsa Baró (veus), Jordi Berni (guitarra, teclats i arranjaments), Jordi Griso (teclats), Rafel Plana (piano), Àngel Blanch (baix) i Joan Vilalta (bateria).

Crèdits de l'acte:  

  • Coordinació: Glòria Balañà
  • Producció: Maria Guillén
  • Coordinació tècnica: Marc Ases
  • Tècnic de llums: Carlos Lucena
  • Tècnic de so: Toni Suñé
  • Taquilla: Xus Martínez
  • Audiovisuals: Èric de Gispert i Oriol Serra

Horari
12h


Preu
Per assistir a l'acte inaugural heu d'enviar un correu a teatres.it@institutdelteatre.cat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x