Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. La Ciudad

Comparteix

Del 11.7.2019 al 21.7.2019

Amb Verónica Navas Ramírez, graduada de l'ESAD.

 

Sinopsi

Innovadors, arriscats, contemporanis i crítics… Així són els espectacles que programa l’Antic Teatre tot l’any. Durant el Grec, aquest escenari ens ofereix una oportunitat única per donar un cop d’ull a l’escena més nova.

I si accedíssim a la ciutat per la via més subtil? Des dels records, la imaginació, les versions escoltades i llegides, les pensades fortuïtes o els rastres que hi deixa qui l’habita. En un joc íntim entre el directe i el diferit, entre l’audiovisual i les arts en viu, Verónica Navas recrea una ciutat sempre subjectiva en un espai interior, de sala, per a només nou espectadors: una superfície comuna, semblant a una taula, al voltant de la qual seuran públic i performer, i que aviat esdevindrà una pantalla sobre la qual apareixerà La ciudad (real o no, tant se val) en tota la seva dimensió. Es veuran projeccions, apareixeran objectes i se sentiran relats de regust urbà.

Ha imaginat aquesta performance escènica Verónica Navas Ramírez, graduada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre, llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Guió de Cinema i Televisió. L’heu vista signant i interpretant propostes escèniques com Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida), al Grec 2017 Festival de Barcelona, o Un paseo colectivo (amb Xavier Manubens).

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Antic Teatre – Espai de Creació, SÂLMON< FESTIVAL i Verónica Navas Ramírez.

Amb la col·laboració de L’Estruch de Sabadell i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

 

Fitxa artística

Concepció i creació: Verónica Navas Ramírez

Assessoria tècnica i de vídeo: Ventura L. Kalász

Agraïments: Sergio Roca Saiz, servei d’audiovisuals de l’Institut del Teatre

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç.

 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
Dos passis: 19 i 21 h

Durada: 50 min


Preu
12 € online / 15 € taquilla


Ubicació

Antic Teatre


Adreça
Carrer de Verdaguer i Callís, 12, 08003 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x