Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Titus Andrònic

Comparteix

31.7.2019

Amb els graduats de l'ESAD Israel Solà, Carla Rovira, Marçal Bayona, Ricard Boyle, Òscar Castellví, Mireia Cirera, Ester Cort, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Georgina Latre, Eleazar Masdeu i Xavi Soler.

 

Sinopsi

Es compleixen deu anys del naixement d'una companyia que posa a Shakespeare a l'abast de tots els públics. Celebren el seu aniversari portant a escena durant el Festival un programa doble que rellegeix les obres del bard.

El Teatre Grec, amb un aforament més reduït de l'habitual, es converteix en un espai tan íntim com l'espiral dels til·lers del parc de l'Estació del Nord on la companyia Parking Shakespeare porta un decenni representant cada estiu a l'aire lliure obres del dramaturg anglès. Amb motiu del seu aniversari, aquest col·lectiu teatral convida a joves directors de la ciutat a dirigir muntatges, alguns ja representats per la companyia i altres no. I és que si fins ara el repertori de Parking Shakespeare apuntava a les comèdies shakespearianes, en aquesta nova etapa s'endinsen en el món de la tragèdia. Ho fan amb una de les creacions més controvertides i violentes de l'autor, Titus Andrònic. L'obra ha estat criticada per la seva estructura poc refinada i el seu caràcter extremadament sanguinari, i fins i tot hi ha qui ha posat en dubte que fos obra de Shakespeare, però segueix sent un títol tan intens com imprescindible. Ara, Israel Solà, director de la companyia teatral La Calórica, ens proposa una nova lectura d'una obra que és pura desmesura, una relectura que posa l'accent en el despropòsit d'aquesta cultura de la venjança que sembla moure els personatges i que ja és part inherent de la societat en què vivim.

Una producció de Parking Shakespeare.

Amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.

 

Fitxa artística

Autoria
William Shakespeare 

Traducció
Salvador Oliva

Direcció, adaptació y dramatúrgia
Israel Solà 

Interpretació
Marçal Bayona, Ricard Boyle, Òscar Castellví, Mireia Cirera, Ester Cort, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Georgina Latre, Eleazar Masdeu i Xavi Soler 

Producció y comunicació
Aina Puig 

Producció executiva
Aina Bujosa 

Direcció artística
Pep Garcia-Pascual

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç.

 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
19.30 h

Durada: 90 min


Preu
12 € (entrada combinada amb L'Amansi(pa)ment de les fúries, 18 €)


Ubicació

Teatre Grec


Adreça
Passeig de Santa Madrona, s/n, 08038 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x