Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Trobada al voltant de "La diversa"

Comparteix

2.4.2019

En motiu de l'estrena de "La Diversa", que es podrà veure del 5 al 7 d'abril al Teatre Akadèmia, s'ofereix una xerrada amb el director, el professor de l'ESAD Moreno Bernardi, i la protagonista, la graduada de l'ESAD, Laia Casals, al voltant de l'escriptora Alda Merini.

Els estudiants estaran presents durant un dels assajos de "La Diversa", que es combinarà amb una classe magistral per part de Moreno Bernardi. L'activitat estarà composta per una primera part, on presenciaran l'assaig de l'obra i descobriran de primera mà el procés creatiu i escènic que segueixen Moreno Bernardi i Laia Casals a La Diversa i, seguidament, es procedirà a fer un col·loqui en el qual, tant el director com l'actriu, explicaran la seva visió de l'obra de Merini; com va néixer La Diversa; com ha evolucionat la peça i què volen transmetre amb aquesta obra.

L'activitat és totalment gratuïta i està pensada per donar a conèixer la visió personal de Moreno Bernardi sobre l'obra d'Alda Merini, així com el projecte d'investigació que ha permès la composició de la Diversa i que ara forma part de Lo Spazio.

Si esteu interessats en assistir-hi, només heu de confirmar la vostra presència enviat un correu electrònic a nil@ideatik.com  amb el vostre nom complet  abans del mateix 2 d'abril a les 12h.


Horari
18h


Preu
Gratuït


Ubicació

Teatre Akadèmia


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x